Tulevaisuudentila - tehdään yhdessä (10 op)
Toteutuksen tunnus: 8T00DQ76-3006
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.01.2024 - 25.02.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 09.03.2024 - 04.05.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Laajuus
- 10 op
- TKI-osuus
- 10 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Liiketalous ja media
- Toimipiste
- TAMK Pääkampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 25 - 50
- Koulutus
- Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
- Opettajat
- Sami Salonen
- Taija Karhe
- Vastuuhenkilö
- Sami Salonen
- Ryhmät
-
21MRESTOPalveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2021
- Luokittelu
- BLENDED
- Opintojakso
- 8T00DQ76
Osaamistavoitteet (Opintojakso)
Opiskelija osaa
- esittää perustellun näkemyksensä toimialasta ja sen kehittämisestä
- tehdä näkyväksi TAMKin restonomibrändiä
- arvioida ja pohtia itseään ja ammatillista kasvuaan.
Sisältö (Opintojakso)
MITÄ ominaisuuksia TAMK-restonomilla on (restonomibrändi)?
MIKSI verkostoituminen on tärkeää?
MITEN kehityn restonomiksi ja restonomina työelämän kehittäjäksi?
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (Opintojakso)
RestoSmash on toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. RestoSmashin sisältö ja toteutus ovat perinteisiä ja toimialalle tyypillisiä. RestoSmashin näkyvyys toimialalla on vähäistä. Opiskelija on osallistunut RestoSmashin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan vaihtelevasti. Hän ei ole sitoutunut kokonaisuuteen. Opiskelija työskentelee tiimissään, mutta ei ota vastuuta koko tiimin toiminnasta. Hän ei kykene arvioimaan omaa tai tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu ei näy aina hänen toiminnassaan.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (Opintojakso)
RestoSmash on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa verkostoja hyödyntäen. RestoSmash saa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija ymmärtää suunnittelun, toteutuksen, seurannan ja arvioinnin mittaamisen merkityksen RestoSmashsissä. Opiskelija työskentelee aktiivisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy hänen toiminnassaan. Hän tuo esille restonomibrändiä.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (Opintojakso)
RestoSmash on suunniteltu ja toteutettu innovatiivisella tavalla yhteistyössä alan toimijoiden kanssa uusia verkostoja luoden ja hyödyntäen. RestoSmash tuo toimialalle uusia näkökulmia. RestoSmash saa laajaa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija osaa kokonaisvaltaisesti suunnitella, toteuttaa, seurata ja arvioida valittujen mittareiden avulla erilaisia tapahtumia. Opiskelija työskentelee vastuullisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy vastuullisena ja yhteistyökykyisenä toimintana. Hän tuo esille positiivisella tavalla restonomibrändiä verkostoissa.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (Opintojakso)
Ei ole osallistunut RestoSmash suunnitteluun ja toteutukseen. Suorituksia puuttuu.
Aika ja paikka
Opintojakso toteutetaan pääsääntöisesti verkossa/ Zoom ja ohjauskeskusteluina, ajankohdat löydät myös lukujärjestyksestä.
9.3.2024 8.30 - 14.30 TAMK, aloituskerralla läsnäolopakko, Luokka H1-25
22.3.2024 9.00 - 16.00 ETÄ
23.3.2024 8.30 - 14.30 ETÄ
18.4.2024 16.30 - 20.00 ETÄ
2.5.2024 16.30 - 20.00 ETÄ/TAMK
3.5.2024 9.00 - 16.00
4.5.2024 8.30 - 14.30
Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat
Ei ole.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Oppimistehtävät:
1. Minä restonomina ja työelämän kehittäjänä -urapolkukeskustelu / yksilötehtävä, arvioidaan hyväksytty/täydennettävä
2. RestoSmash 2022 -tapahtuma / tiimitehtävä, arvioidaan 0-5
Opintojakson kokonaisarvosana muodostuu 100 % tiimitehtävän perusteella.
Arviointiasteikko
0-5
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
Yhteisöllinen tiimityöskentely verkossa.
Oppimiskeskustelut, projektityöskentely.
Oppimateriaalit
Vapaavalintainen kirjallisuus liittyen omaan urapolkuun ja verkostoitumiseen. Kirjallisuustehtävä alustetaan opintojakson alkaessa.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opintojakson laajuus on 10 op., joka vastaa n. 270 h opiskelijan työmäärää. Opintojakson kuormittavuus voi vaihdella riippuen opiskelijan valmiuksista.
Sisällön jaksotus
Minä restonomina keskustelu ja kirjallisuus 2 op
Projekti 8 op
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
AHOT, täytä hakemus HyväHot -järjestelmässä 14.2. mennessä. Osoita hakemus Taija Karhelle.
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Verkostoituminen ja yritysyhteistyö.
Lisätietoja opiskelijoille
Opintojakson aloituskerta on lauantaina 9.3.2023 klo 8.30-14.30 TAMKin tiloissa. Opintojaksolle osallistuminen edellyttää läsnäoloa aloituskerralla.