Siirry suoraan sisältöön

Leikkaajana kehittyminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: 2E00EW87-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

29.05.2023 - 03.10.2023

Ajoitus

14.08.2023 - 22.12.2023

Laajuus

5 op

TKI-osuus

3 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Media-ala

Toimipiste

TAMK Mediapolis

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

10 - 20

Koulutus

  • Media-alan tutkinto-ohjelma

Opettaja

  • Tuomas Niemi
  • Media-ala Virtuaalihenkilö

Vastuuhenkilö

Tuomas Niemi

Ryhmät

  • 21MA
    Medianomi (AMK) 2021

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija tuntee laaja-alaisesti erilaiset leikkauksen tyylilajit. Hän osaa testata ja soveltaa erilaisia dramaturgisia vaihtoehtoja leikkausprojekteissa. Hän tutustuu ammattialansa työllistymismahdollisuuksiin ja verkostoituu ammattikentän toimijoiden kanssa. Opiskelija kehittää aktiivisesti taitojaan ja osaa vastata työelämän muuttuviin tarpeisiin.

Sisältö (OJ)

Leikkauksen ja efektoinnin muuttuvat työkalut, työprosessit ja materiaalin julkaisukanavat. Erilaisten tuotantotyyppien ja tyylilajien hallinta ja testaus. Oman työskentelyn kehittäminen. Ammatillinen verkostoituminen.

Esitietovaatimukset (OJ)

Media-alan ensimmäisen vuoden opinnot sekä leikkauksen ammatilliset opinnot (15 op).

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

Opiskelija tuntee erilaisia leikkauksen tyylilajeja. Hän osaa ohjattuna testata erilaisia dramaturgisia vaihtoehtoja leikkausprojekteissa. Hän tutustuu ammattialansa työllistymismahdollisuuksiin. Hän ymmärtää verkostoitumisen merkityksen alalla toimimisen näkökulmasta.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

Opiskelija tuntee laaja-alaisesti erilaiset leikkauksen tyylilajit. Hän osaa testata erilaisia dramaturgisia vaihtoehtoja leikkausprojekteissa. Hän tutustuu ammattialansa työllistymismahdollisuuksiin, kehittää itsenäisesti taitojaan ja osaa vastata työelämän muuttuviin tarpeisiin. Hän ymmärtää verkostoitumisen merkityksen alalla toimimisen näkökulmasta ja osaa hakea tietoa alan kehityksestä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

Opiskelija tuntee laaja-alaisesti erilaiset leikkauksen tyylilajit. Hän osaa testata ja soveltaa erilaisia dramaturgisia vaihtoehtoja leikkausprojekteissa. Hän tutustuu ammattialansa työllistymismahdollisuuksiin. Hän kehittää aktiivisesti taitojaan ja osaa vastata työelämän muuttuviin tarpeisiin. Hän ymmärtää verkostoitumisen merkityksen alalla toimimisen näkökulmasta ja osaa hakea tietoa ja kontakteja alalta aktiivisesti.

Arviointiasteikko

0-5