Siirry suoraan sisältöön

Uravalmennus ja opintojen ohjaus 2 (5 op)

Toteutuksen tunnus: 2E00EW82-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.07.2023 - 31.08.2023

Ajoitus

01.08.2023 - 31.05.2024

Laajuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Media-ala

Toimipiste

TAMK Mediapolis

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

40 - 55

Koulutus

  • Media-alan tutkinto-ohjelma

Opettaja

  • Maaret Salminen
  • Petteri Rajanti
  • Tommi Moilanen
  • Janne Heinonen
  • Tuomas Niemi
  • Carolina Pajula
  • Maija Joensuu
  • Teppo Nuutinen

Vastuuhenkilö

Carolina Pajula

Ryhmät

  • 22MA
    Medianomi (AMK) 2022

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija tietää työsuojelun perusteet, syventää työturvallisuuteen liittyvää osaamistaan ja osaa hakea tietoa näihin liittyvistä laeista ja säädöksistä. Opiskelija osaa toimia työelämän viestintä-ja vuorovaikutustilanteissa. Opiskelija osaa toimia konfliktitilanteissa. Opiskelija osaa toimia alansa ammattieettisten suositusten mukaisesti, osaa toimia tasa-arvoisesti ja noudattaa kestävän kehityksen periaatteita myös opiskeluprojekteissa. Opiskelija pystyy kokoamaan ja analysoimaan työnäytteitään ja kehittymistään vuosiportfoliossa.

Sisältö (OJ)

Työsuojelu ja työturvallisuus, työyhteisöosaaminen taidot, päätöksentekoprosessit, konfliktin ratkaisu, ryhmätyöskentelyharjoitukset. Media-alan työn eettiset suositukset, ammattieettiset periaatteet, tasa-arvo ja kestävä kehitys. Vuosiportfolion laatiminen.

Lisätiedot (OJ)

Arviointi perustuu vuosiportfolion kokonaisuuteen.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

Opiskelija tuntee työsuojelun, työturvallisuuden ja kestävän kehityksen periaatteet tyydyttävästi. Portfoliossa opiskelija asettaa opinnoilleen tavoitteita mutta osaamisen reflektointi jää pinnalliseksi. Portfolio noudattaa tehtävänantoa tyydyttävästi. Opiskelijan arvio oman portfolion laadusta puuttuu tai on itsereflektion osalta puutteellinen.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

Opiskelija tuntee työsuojelun, työturvallisuuden ja kestävän kehityksen periaatteet ja osaa hakea näistä asioista tietoa. Portfoliossa opiskelija osoittaa kykynsä asettaa opinnoilleen tavoitteet ja reflektoida osaamistaan. Se noudattaa tehtävänantoa ja on palautettu ajallaan. Opiskelija arvioi oman portfolionsa laatua pintapuolisesti.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

Opiskelija tuntee työsuojelun, työturvallisuuden ja kestävän kehityksen periaatteet ja osaa aktiivisesti hakea näistä lisätietoa ja soveltaa niitä käytäntöön. Portfoliossa opiskelija osoittaa kykynsä asettaa opinnoilleen tavoitteet ja reflektoida osaamistaan erinomaisesti. Portfolio on sisällöltään ja muodoltaan laadukas. Se noudattaa tehtävänantoa, on huolellisesti laadittu ja on palautettu ajallaan. Opiskelija osaa arvioida oman portfolionsa laatua realistisesti.

Arviointiasteikko

0-5