Siirry suoraan sisältöön

Tulevaisuudentila - tehdään yhdessä (10 op)

Toteutuksen tunnus: 8T00DQ76-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

20.01.2023 - 04.03.2023

Ajoitus

05.03.2023 - 20.05.2023

Laajuus

10 op

Virtuaaliosuus

9 op

Toteutustapa

10 % Lähiopetus, 90 % Verkossa tapahtuva opiskelu

Yksikkö

Restonomi

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

15 - 50

Koulutus

  • Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma

Opettaja

  • Eija Reunanen
  • Taija Karhe

Vastuuhenkilö

Eija Reunanen

Ryhmät

  • 20MRESTO
    Restonomi, monimuotototeutus, syksy 2020

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija osaa
- esittää perustellun näkemyksensä toimialasta ja sen kehittämisestä
- tehdä näkyväksi TAMKin restonomibrändiä
- arvioida ja pohtia itseään ja ammatillista kasvuaan.

Sisältö (OJ)

MITÄ ominaisuuksia TAMK-restonomilla on (restonomibrändi)?
MIKSI verkostoituminen on tärkeää?
MITEN kehityn restonomiksi ja restonomina työelämän kehittäjäksi?

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

RestoSmash on toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. RestoSmashin sisältö ja toteutus ovat perinteisiä ja toimialalle tyypillisiä. RestoSmashin näkyvyys toimialalla on vähäistä. Opiskelija on osallistunut RestoSmashin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan vaihtelevasti. Hän ei ole sitoutunut kokonaisuuteen. Opiskelija työskentelee tiimissään, mutta ei ota vastuuta koko tiimin toiminnasta. Hän ei kykene arvioimaan omaa tai tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu ei näy aina hänen toiminnassaan.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

RestoSmash on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa verkostoja hyödyntäen. RestoSmash saa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija ymmärtää suunnittelun, toteutuksen, seurannan ja arvioinnin mittaamisen merkityksen RestoSmashsissä. Opiskelija työskentelee aktiivisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy hänen toiminnassaan. Hän tuo esille restonomibrändiä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

RestoSmash on suunniteltu ja toteutettu innovatiivisella tavalla yhteistyössä alan toimijoiden kanssa uusia verkostoja luoden ja hyödyntäen. RestoSmash tuo toimialalle uusia näkökulmia. RestoSmash saa laajaa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija osaa kokonaisvaltaisesti suunnitella, toteuttaa, seurata ja arvioida valittujen mittareiden avulla erilaisia tapahtumia. Opiskelija työskentelee vastuullisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy vastuullisena ja yhteistyökykyisenä toimintana. Hän tuo esille positiivisella tavalla restonomibrändiä verkostoissa.

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)

Ei ole osallistunut RestoSmash suunnitteluun ja toteutukseen. Suorituksia puuttuu.

Aika ja paikka

Opintojakso toteutetaan ainakin osin verkossa Zoom-webinaareina ja ohjauskeskusteluina, ajankohdat löydät lukujärjestyksestä.

La 11.3. klo 9-14.30. aloituskerta lähiopetuksena TAMKilla.

pe 24.3. etäkerta
la 25.3.etäkerta

to 20.4. etäkerta

to 4.5. etä/lähi?
pe 5.5. etä/lähi?
la 6.5. etä/lähi?

Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat

Ei ole.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Oppimistehtävät:

1. Minä restonomina ja työelämän kehittäjänä -urapolkukeskustelu / yksilötehtävä, arvioidaan hyväksytty/täydennettävä
2. RestoSmash 2022 -tapahtuma / tiimitehtävä, arvioidaan 0-5

Opintojakson kokonaisarvosana muodostuu 100 % tiimitehtävän perusteella.

Arviointiasteikko

0-5

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Itsenäinen työskentely ja yhteisöllinen tiimityöskentely verkossa.
Oppimiskeskustelut, projektityöskentely.

Oppimateriaalit

Vapaavalintainen kirjallisuus liittyen omaan urapolkuun ja verkostoitumiseen. Kirjallisuustehtävä alustetaan opintojakson alkaessa. Lisäksi opintojakson aikana osoitettava verkkomateriaali.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojakson laajuus on 10 op., joka vastaa n. 270 h opiskelijan työmäärää. Opintojakson kuormittavuus voi vaihdella riippuen opiskelijan valmiuksista.

Sisällön jaksotus

Minä restonomina keskustelu ja kirjallisuus 2 op
Projekti 8 op

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

AHOT

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Verkostoituminen ja yritysyhteistyö.

Lisätietoja opiskelijoille

Opintojakson aloituskerta on lauantaina 11.3.2023 klo 9-14.30 TAMKin tiloissa. Opintojaksolle osallistuminen edellyttää läsnäoloa aloituskerralla.

Toteutussuunnitelmaan saattaa tulla muutoksia.