Siirry suoraan sisältöön

Tulevaisuudentila - tehdään yhdessä (10 op)

Toteutuksen tunnus: 8T00DQ76-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

16.01.2023 - 03.03.2023

Ajoitus

06.03.2023 - 28.04.2023

Laajuus

10 op

Virtuaaliosuus

4 op

TKI-osuus

10 op

Toteutustapa

60 % Lähiopetus, 40 % Verkossa tapahtuva opiskelu

Yksikkö

Restonomi

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

15 - 60

Koulutus

  • Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma

Opettaja

  • Arja Luiro
  • Jaana Sahlsten

Vastuuhenkilö

Jaana Sahlsten

Ryhmät

  • 20RESTO
    Restonomi 2020, päivätoteutus

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija osaa
- esittää perustellun näkemyksensä toimialasta ja sen kehittämisestä
- tehdä näkyväksi TAMKin restonomibrändiä
- arvioida ja pohtia itseään ja ammatillista kasvuaan.

Sisältö (OJ)

MITÄ ominaisuuksia TAMK-restonomilla on (restonomibrändi)?
MIKSI verkostoituminen on tärkeää?
MITEN kehityn restonomiksi ja restonomina työelämän kehittäjäksi?

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

RestoSmash on toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. RestoSmashin sisältö ja toteutus ovat perinteisiä ja toimialalle tyypillisiä. RestoSmashin näkyvyys toimialalla on vähäistä. Opiskelija on osallistunut RestoSmashin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan vaihtelevasti. Hän ei ole sitoutunut kokonaisuuteen. Opiskelija työskentelee tiimissään, mutta ei ota vastuuta koko tiimin toiminnasta. Hän ei kykene arvioimaan omaa tai tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu ei näy aina hänen toiminnassaan.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

RestoSmash on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa verkostoja hyödyntäen. RestoSmash saa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija ymmärtää suunnittelun, toteutuksen, seurannan ja arvioinnin mittaamisen merkityksen RestoSmashsissä. Opiskelija työskentelee aktiivisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy hänen toiminnassaan. Hän tuo esille restonomibrändiä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

RestoSmash on suunniteltu ja toteutettu innovatiivisella tavalla yhteistyössä alan toimijoiden kanssa uusia verkostoja luoden ja hyödyntäen. RestoSmash tuo toimialalle uusia näkökulmia. RestoSmash saa laajaa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija osaa kokonaisvaltaisesti suunnitella, toteuttaa, seurata ja arvioida valittujen mittareiden avulla erilaisia tapahtumia. Opiskelija työskentelee vastuullisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy vastuullisena ja yhteistyökykyisenä toimintana. Hän tuo esille positiivisella tavalla restonomibrändiä verkostoissa.

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)

Ei ole osallistunut RestoSmash suunnitteluun ja toteutukseen. Suorituksia puuttuu.

Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat

Tentti 12.4.2023
Uusintatentti 26.4.2023

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Tiimitehtävät 0-5, 60 %
Itse- ja vertaisarviointi (yksilö) 0-5, 20 %
Tentti (yksilö) 0-5, 20 %
Restonomiprofiili S

Arviointiasteikko

0-5

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Luennot
Tiimitehtävät
Yksilötehtävä
Tentti
RESTOSMASH RETHINK GASTRO -tapahtuma

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojakson laajuus on 10 op, joka tarkoittaa 270 tuntia opiskelijan työtä.

Sisällön jaksotus

Opintojakson lähiopetus toteutetaan lukujärjestyksen mukaan periodissa 4 ajanjaksolla 7.3.-27.4. seuraavasti.

Tiistait klo 9-15
Keskiviikot klo 12.30-16 (poikkeuksena ke 19.4. klo 8-16)
Torstait klo 9-15 (poikkeuksena to 20.4. klo 8-16)

Opintojakson aloitus tiistaina 7.3.2023 klo 9.00.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ei ole.

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Toimeksiannot yhteistyöyrityksiltä.