Siirry suoraan sisältöön

Catering Studio -case (5 op)

Toteutuksen tunnus: 8T00FV99-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.12.2022 - 31.12.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.01.2023 - 30.04.2023
Toteutus on päättynyt.
Laajuus
5 op
TKI-osuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
15 - 60
Koulutus
Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettajat
Sami Salonen
Taija Karhe
Vastuuhenkilö
Taija Karhe
Ryhmät
22RESTO
Palveluliiketoiminta 2022, päivätoteutus
Luokittelu
CONTACT
Opintojakso
8T00FV99

Osaamistavoitteet (Opintojakso)

Opiskelija:
- tunnistaa oman alansa ajankohtaisia ilmiöitä, haasteita ja mahdollisuuksia
- osaa vastata toimeksiantajan tarpeisiin ja suunnitella ja toteuttaa projektin tiimityönä huomioiden alan kestävät ja vastuulliset toimintatavat
- soveltaa aiemmin oppimiaan tietoja ja taitoja case-projektiin liittyvässä ongelmanratkaisemisessa
- osaa toimia tiimissä ja living lab -oppimisympäristössä edistäen omaa ja yhteisön hyvinvointia
- osaa toimia työelämän viestintä- ja vuorovaikutustilanteissa

Sisältö (Opintojakso)

MITÄ ajankohtaisia ilmiöitä, haasteita ja mahdollisuuksia liittyy palveluliiketoiminnan alaan ja living lab -toimintaan?
MITÄ oppimismahdollisuuksia Catering Studio tarjoaa restonomiopiskelijalle ja alan kehittäjälle?
MIKSI tiimityöskentely ja projektimainen kehittäminen on tärkeää muuttuvassa ravitsemis- ja tapahtuma-alan toimintaympäristössä?
MITEN työskentelyä ja projekteja voidaan suunnitella, toteuttaa ja arvioida?

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (Opintojakso)

Opiskelija tunnistaa omalle alalle tärkeitä toimintatapoja.
Opiskelija etsii tietoa ja suoriutuu annetuista tehtävistä ohjattuna.
Opiskelija työskentelee tiiminä tavoitteiden saavuttamiseksi.
Opiskelija tarkastelee ja arvioi asioita omasta näkökulmastaan ja ottaa vastuuta omasta suoriutumisestaan. Opiskelija antaa ja vastaanottaa palautetta.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (Opintojakso)

Opiskelija rajaa ja kohdentaa tiedonhakuaan valittuun aihepiiriin liittyen.
Opiskelija soveltaa tarkoituksenmukaisia menetelmiä ja työkaluja ongelman ratkaisutyössä.
Opiskelija tunnistaa ja noudattaa omalle alalle tärkeitä toimintatapoja. Opiskelija huomioi toiminnassaan kestävyyskriteerit.
Opiskelija osaa kuvata ja arvioida oman toimintansa taloudellisia ja hyvinvointia lisääviä vaikutuksia.
Opiskelija tekee perusteltuja ratkaisuja tiimityön edistämiseksi, tarvittaessa itsenäisestikin.
Opiskelija toimii yhteistyössä vastuullisesti, sitoutuu tiimin toimintaan ja kehittää vuorovaikutustaitojaan.
Opiskelija tarkastelee ja arvioi asioita sekä omasta että lähiyhteisön näkökulmasta. Hän antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (Opintojakso)

Opiskelija toimii vastuullisesti ja sitoutuneesti yhteisön ja oman alan vaatimukset ja tarpeet huomioon ottaen. Hän ymmärtää toimintansa taloudelliset ja hyvinvointia edistävät vaikutukset.
Opiskelija etsii ja arvioi erilaisia toimintatapoja ja ratkaisuvaihtoehtoja, perustee valintojaan ja tarvittaessa kokeilee uudenlaisia toimintamalleja.
Opiskelijan pyrkii aktiivisesti edistämään kestävän kehityksen mukaista toimintaa.
Opiskelija toimii yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti kehittäen omaa, tiimin ja sidosryhmien vuorovaikutusta.
Opiskelija tarkastelee ja arvioi itseään sekä yhteisöä ja työkokonaisuutta, jossa toimii.
Opiskelija käyttää palautetta systemaattisesti oman ja yhteisönsä ammatillisen kasvun välineenä.

Aika ja paikka

Tarkemmat kontaktipäivät ym. toteutuksen tiedot lisätään myöhemmin.

Arviointiasteikko

0-5

Siirry alkuun