Siirry suoraan sisältöön

Minustako restonomi? (2 op)

Toteutuksen tunnus: 8T00FU74-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.08.2022 - 20.11.2022

Ajoitus

05.09.2022 - 05.12.2022

Laajuus

2 op

Virtuaaliosuus

2 op

Toteutustapa

Verkossa tapahtuva opiskelu

Yksikkö

Liiketalous ja media

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

5 - 70

Koulutus

  • Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma

Opettaja

  • Eija Reunanen
  • Pilvi Torvinen

Vastuuhenkilö

Leena Mäkelä

Tavoitteet (OJ)

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- on tutustunut restonomien toimenkuviin, työtehtäviin ja ammattinimikkeisiin
- on perehtynyt restonomiopintojen opiskelutapoihin, opintosisältöihin ja oppimisympäristöön
- tunnistaa oman tapansa oppia ja opiskella sekä kehittää taitojaan
- osaa pohtia omia vahvuuksiaan ja arvojaan

Sisältö (OJ)

- restonomiopintojen sisällöt ja opiskelumetodit
- uramahdollisuudet
- omien opiskelutaitojan arviointi

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)

Hyväksytty
Opiskelija on perehtynyt restonomin tutkintoon, oppimisympäristöön ja alan ammatteihin. Opiskelija tutustuu restonomin ammattiin, opiskeluun liittyviin materiaaleihin ja on suorittanut hyväksytysti annetut tehtävät. Opiskelijalla on tietoa, minkälaisiin työtehtäviin restonomikoulutus valmentaa. Opiskelija perehtyy ammattikorkeakoulussa käytettäviin opiskelumenetelmiin ja järjestelmiin. Opiskelija osaa arvioida omaa ajankäyttöään opintojakson aikana.

Hylätty
Edellä mainitut kriteerit eivät täyty.

Aika ja paikka

Opintojakso toimii non stop periaatteella Moodle oppimisympäristössä ajalla 5.9.-4.12.2022.

Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat

Ei tenttejä.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/hylätty

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Opintojakso on itsenäisesti tehtävä verkkokurssi Moodle oppimisalustalla. Opintojakson aikana opiskelija voi edetä tehtävissä oman aikataulunsa mukaisesti. Opintojakson aloituksesta opiskelijoilla on yhteensä noin 60 päivää aikaa suorittaa opintojakso. Opiskelija saa arvioinnin opintojaksosta 3 viikon sisällä siitä, kun kaikki tehtävät on palautettu.

Oppimateriaalit

Kaikki opetusmaateriaali löytyy Moodlesta.
mm.
- videoita alumnien urapoluista
- videoita ja muuta materiaalia opiskelusta, oppimisympäristöistä ja opiskelutavoista
- podcast kurkistuskurssilaisten kokemuksista restonomiopinnoista

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opiskelijan työ 2 x 27h = 56h
Moodle-oppimisympäristössä olevaan aineistoon perehtyminen ja itsenäiset tehtävät.

Sisällön jaksotus

- Restonomiopintojen sisällöt ja opiskelumetodit
- Uramahdollisuudet
- Omien opiskelutaitojen arviointi

Verkkokurssi koostuu neljästä eri aihealueesta ja tehtävistä. (2 op)

Tällä opintojaksolla käsiteltävät aiheet auttavat sinua hahmottamaan, millaista on restonomiksi opiskelu ja millaisiin tehtäviin restonomikoulutus sinut valmentaa. Tämän lisäksi pääset tutustumaan Tampereen ammattikorkeakoulun monipuolisiin opiskelumahdollisuuksiin.
1. Johdatus opintojaksoon
2. Mihin restonomikoulutuksesta valmistuu
3. Minkälaista opiskelu on?
4. Oppimisympäristö
5. Lopputehtävä
Yhteensä kolme tehtävää.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ei valinnaisia suoritustapoja.

Arviointikriteerit - hylätty (0) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Hylätty
Edellä mainitut kriteerit eivät täyty.

Arviointikriteerit - hyväksytty/hylätty (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Hyväksytty
Opiskelija on perehtynyt restonomin tutkintoon, oppimisympäristöön ja alan ammatteihin. Opiskelija tutustuu restonomin ammattiin, opiskeluun liittyviin materiaaleihin ja on suorittanut hyväksytysti annetut tehtävät. Opiskelijalla on tietoa, minkälaisiin työtehtäviin restonomikoulutus valmentaa. Opiskelija perehtyy ammattikorkeakoulussa käytettäviin opiskelumenetelmiin ja järjestelmiin. Opiskelija osaa arvioida omaa ajankäyttöään opintojakson aikana.

Mikäli kurssin osallistuja opiskelee ammatillisessa koulutuksessa ja tavoitteena on sisällyttää opintojakso osaksi ammatillista tutkintoa, tulee osallistujan olla yhteydessä arviointiin liittyen kurssin opettajaan.