Harjoittelu 2 (10 op)
Toteutuksen tunnus: 5P00EE26-3004
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
02.12.2021 - 31.05.2022
Ajoitus
01.01.2022 - 04.10.2022
Laajuus
10 op
TKI-osuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Biotuotetekniikka
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Päivi Viitaharju
Ryhmät
-
21BIOTABiotuotetekniikan tutkinto-ohjelma, kevät 2021
Tavoitteet (OJ)
Kehittävä ammatillinen harjoittelu:
Tavoitteena on, että
opiskelija kehittää käytännön osaamistaan omalla alallaan.
Opiskelija osaa:
- hakea ammatillista osaamistaan kehittävän harjoittelupaikan
- arvioida omaa ammatillista osaamistaan
- laatia harjoittelujakson henkilökohtaiset oppimistavoitteet
- osaa soveltaa aiemmin teoriassa oppimaansa käytäntöön:
Harjoittelun tavoitteena on perehdyttää opiskelija oman ammattialansa keskeisiin käytännön työtehtäviin sekä antaa mahdollisuuksia opittujen tietojen ja taitojen soveltamiseen käytännössä. Lisäksi tavoitteena on yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä sekä antaa todellisuuteen perustuva näkemys alan vaatimuksista ja käytännöistä.
Sisältö (OJ)
- Opiskelija osallistuu harjoittelun ohjaustilaisuuksiin.
- Opiskelija osallistuu osaamisalueen harjoitteluseminaariin.
- Opiskelija hankkii harjoittelupaikan.
- Opiskelija laatii harjoittelusopimuksen, jonka hyväksyttää TAMKin harjoittelunohjaajalla ja työpaikan harjoittelunohjaajalla.
- Opiskelijaa laatii harjoittelujaksolle oppimistavoitteet, joista sopii työpaikan harjoittelunohjaajan kanssa.
- Opiskelija pitää työpäiväkirjaa harjoittelujakson aikana.
- Opiskelija laatii harjoitteluraportin annetun ohjeistuksen mukaan ja palauttaa raportin syyskuun loppuun mennessä.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
Harjoittelu on hylätty mikäli opiskelijaei ole laatinut työpäiväkirjaa tai ei ole palauttanut ohjeistuksen mukaista harjoitteluraporttia puoli vuotta harjoittelujakson päättymisestä.
Harjoittelujakson pituus ei täyty sovitun mukaisena.
Arviointiasteikko
0-5