Event Production Project 1 (5 op)
Toteutuksen tunnus: IM00DT36-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 08.12.2020 - 13.01.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 22.01.2021 - 31.03.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Laajuus
- 5 op
- Virtuaaliosuus
- 3 op
- TKI-osuus
- 4 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Media and Arts
- Toimipiste
- TAMK Mediapolis
- Opetuskielet
- englanti
- Paikat
- 10 - 25
- Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Media and Arts
- Opettajat
- Media-and-Arts Virtuaalihenkilö
- Janne Tauriainen
- Harri Karvinen
- Vastuuhenkilö
- Harri Karvinen
- Ryhmät
-
19MEDIAARTDegree Programme in Media and Arts
-
20MEDIAARTDegree Programme in Media and Arts
- Opintojakso
- IM00DT36
Osaamistavoitteet (Opintojakso)
Student is able to
- implement an event production project
- analyse their know how, used production techniques and outcomes
- collaborate in an international student team
- pay attention to the needs of customers and network
Students know the possibilities of sustainable production methods.
Sisältö (Opintojakso)
- Planning and implementing an indivual or collaborative production project
- Producing a real life production work using resources available
- Networking
Esitietovaatimukset (Opintojakso)
Basics of the subject.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (Opintojakso)
TAMK's general instruction for grading will be applied and details agreed at the beginning of course implementation:
https://intra.tamk.fi/web/tutkinto-opinto-opas/arviointi
Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (Opintojakso)
TAMK's general instruction for grading will be applied and details agreed at the beginning of course implementation:
https://intra.tamk.fi/web/tutkinto-opinto-opas/arviointi
Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (Opintojakso)
TAMK's general instruction for grading will be applied and details agreed at the beginning of course implementation:
https://intra.tamk.fi/web/tutkinto-opinto-opas/arviointi
Aika ja paikka
international week
Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat
no
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Student is able to
- implement an event production project
- analyse their know how, used production techniques and outcomes
- collaborate in an international student team
- pay attention to the needs of customers and network
Students know the possibilities of sustainable production methods.
Arviointiasteikko
0-5
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
project work, coaching
Oppimateriaalit
Agreed at the beginning of the course
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
100% student together with others make a project plan, do the project and write individual project report.
Sisällön jaksotus
January - April pre-production
16.-24.4. International week event production
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
no
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
no
Kansainvälisyys
possible in some cases
Arviointikriteerit - hylätty (0) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Student don't attend at all group working, not attending appointments with teacher, no project plans, no project reports.
Arviointikriteerit - tyydyttävä (1-2) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Student hands in the assignments. Assignments shows descent skills. Student attend at least 40% of classes. Student shows descents participation in classes.
Arviointikriteerit - hyvä (3-4) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Student hands most of the assignments in time. Assignments shows good skills. Student attend at least 60% of classes. Student shows active participation in classes.
Arviointikriteerit - kiitettävä (5) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Student hands all assignments in time. All the assignments shows exceptional skills. Student attend at least 80% of classes. Students shows very active participation in classes.