Opinnäytetyö (15 op)
Toteutuksen tunnus: 2E00BR06-3013
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.07.2019 - 30.04.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.08.2019 - 31.12.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Laajuus
- 15 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Media-ala
- Toimipiste
- TAMK Mediapolis
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Media-alan tutkinto-ohjelma
- Opettajat
- Petteri Rajanti
- Leena Mäkelä
- Maaret Salminen
- Pertti Näränen
- Tommi Moilanen
- Anneli Karppinen
- Tuomas Niemi
- Carolina Pajula
- Johanna Granlund
- Helena Ruohotie
- Jyrki Luoma-aho
- Vastuuhenkilö
- Pertti Näränen
- Opintojakso
- 2E00BR06
Osaamistavoitteet (Opintojakso)
Opiskelija osaa toteuttaa ja dokumentoida hankkeen tai projektin opinnäytetyönään. Hän osaa tuottaa projektin yhteistyössä asiakkaan tai yhteistyökumppaneiden kanssa. Hän osaa perustella valintojaan ja analysoida työtään kriittisesti. Hän osaa soveltaa kehittämistoiminnan menetelmiä ja hankkia ja käsitellä tietoa kriittisesti ja kokonaisuuksia ymmärtäen. Hän osaa kirjoittaa TAMKin ohjeiden mukaisen opinnäytteen kirjallisen osan.
Sisältö (Opintojakso)
Opinnäytehankkeen dokumentointi ja kirjallisen opinnäytetyön tuottaminen. Opinnäytteen esittely ja arviointikeskustelu.
Arviointiasteikko
0-5
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
Opiskelija toteuttaa ja dokumentoi hankkeen tai projektin opinnäytetyönään. Hän kirjoittaa TAMKin ohjeiden mukaisen opinnäytteen kirjallisen osan.
Oppimateriaalit
Sovitaan ohjaavan opettajan kanssa työn tavoitteiden mukaisesti.
Arviointikriteerit - tyydyttävä (1-2) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Arviointi perustuu TAMKin yhteisiin opinnäytteen arviointikriteereihin.
Arviointikriteerit - hyvä (3-4) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Arviointi perustuu TAMKin yhteisiin opinnäytteen arviointikriteereihin.
Arviointikriteerit - kiitettävä (5) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Arviointi perustuu TAMKin yhteisiin opinnäytteen arviointikriteereihin.