Current Spesialization Studies (10 cr)
Code: 3Y00CI74-3002
General information
- Enrolment period
- 21.12.2015 - 11.09.2016
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.01.2016 - 31.07.2016
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- MD in Entrepreneurship, (Proacademy)
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 100
- Degree programmes
- Master's Degree Programme in Entrepreneurship
- Teachers
- Kai Hintsanen
- Hanna Saraketo
- Veijo Hämäläinen
- Person in charge
- Elina Merviö
- Course
- 3Y00CI74
Objectives (course unit)
Opiskelija osaa arvioida omia ajankohtaisia kehitystarpeitaan yrittäjänä. Opiskelija osaa yhdessä muiden kanssa määritellä ajankohtaiset osaamistarpeet. Opiskelijatiimi valmentajan avulla osaa etsitä oikeat tietolähteet ja hyödyntää niitä.
Content (course unit)
Mitä erikoisosaamista tarvitset yrittäjänä juuri nyt?
Mistä löytyy alan korkein osaaminen?
Kuinka uusi osaaminen viedään käytäntöön omassa yritystoiminnassa?
Assessment methods and criteria
Ajankohtaiset erikoistumisopinnot koostuvat kolmesta eri osasta, jotka voi tehdä toisistaan riippumattomina kursseina(yhden, kaksi tai kolme). Ne on tarkoitettu ensisijaisesti YAMK-tutkintojen vapaasti valittaviksi opinnoiksi.
Kurssit ovat
- Johtamisen dialoginen seminaari 3 op, jonka järjestää Hanna Saraketo (koodi 3Y00CT52, toteutusnumero 3001)
- Digitaalisuus liiketoiminnassa 2 op, jonka järjestää Veijo Hämäläinen (koodi 3Y00CT57)
- Projektinhallinta 4 tai 5 op, jonka järjestää Kai Hintsanen (3Y00CP67).
Jokainen kurssi arvioidaan omana suorituksenaan sille määritellyin kriteerein. Niillä on omat koodinsa ja toteutussuunnitelmansa, ks. yllä.
Further information
Vapaastivalittavia opintoja järjestetään kaksi viiden opintopisteen opintokokonaisuutta. Opinnot suunnitellaan yhdessä ryhmän kanssa, heidän tarpeistaan.
Vapaastivalittavien kurssien sisältö vaihtuu joka kerta.
Näihin opintoihin voi tulla mukaan opiskelijoita myös muista yamk-ohjelmista. Etuoikeus on yrittäjyyden yamk-opiskelijoilla.