Tulevaisuudentila - tehdään yhdessä (10 op)
Toteutuksen tunnus: 8T00BB27-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.10.2015 - 06.03.2016
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 07.03.2016 - 13.05.2016
- Toteutus on päättynyt.
- Laajuus
- 10 op
- Virtuaaliosuus
- 3 op
- TKI-osuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Restonomi
- Toimipiste
- TAMK Pääkampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 1 - 60
- Opettajat
- Arja Luiro
- Eija Reunanen
- Mikael Lindell
- Tuula Niemi
- Vastuuhenkilö
- Arja Luiro
- Opintojakso
- 8T00BB27
Osaamistavoitteet (Opintojakso)
Opiskelija osaa
- esittää perustellun näkemyksensä toimialasta ja sen kehittämisestä
- tehdä näkyväksi TAMKin restonomibrändiä
- arvioida ja pohtia itseään ja ammatillista kasvuaan.
Sisältö (Opintojakso)
MITÄ ominaisuuksia TAMK-restonomilla on (restonomibrändi)?
MIKSI verkostoituminen on tärkeää?
MITEN kehityn restonomiksi ja restonomina työelämän kehittäjäksi?
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
Luennot
Tiimityö
Projektityö (tapahtumien järjestäminen)
Itsenäiset tehtävät
Sisällön jaksotus
Perjantai 18.3.2016 8-19 Gastromessut Messukeskus Helsinki (ennakkotehtävä)
Tiistai 22.3.2016 12–16.30 Opintojakson virallinen aloitus, tehtävät, projektiorganisaatioiden muodostaminen
Restonomikoulutuksen keihäänkärjet (ihmisyys, hygienia ja turvallisuus, kansainvälinen ruokakulttuuri, ravitsemus, palvelu ja tuotekehitys)
Keskiviikko 23.3.2016 8-16.30 Tuloskortti, tasapainotettu mittaristo, arviointi
Tiimityöskentelyä
Tiistai 29.3.2016 8-16.30 Tiimiohjaus
Keskiviikko 30.3.2016 8-16.30 Harjoitusseminaari, essee-esitykset, tiimiohjaus
Perjantai 1.4.2016 8-11 Tiimiohjaus
Tiistai 5.4.2016 8-16.30 Tiimiohjaus
Keskiviikko 6.4.2016 8-16.30 Tiimiohjaus
Perjantai 8.4.2016 8-11 Tiimiohjaus
Tiistai 12.4.2016 8-16.30 Tiimiohjaus (Keittiömestareiden vuosikokous 17-)
Keskiviikko 13.4.2016 8.30-16.30 Tiimiohjaus
Perjantai 15.4.2016 8-11 Tiimiohjaus
Maanantai 18.4.2016 8-16.30 Tapahtumaviikon misat
Tiistai 19.4.2016 8-16.30 Tapahtumaviikon misat
Keskiviikko 20.4.2016 8-16.30 Seminaari Tulevaisuudentila – tehdään yhdessä, minimessut
Torstai 21.4.2016 8-16.30 Tapahtumaviikon misat
Perjantai 22.4.2016 8-16.30 CR:n tilaus ja lauantain misat
Lauantai 23.4.2016 9-23 Grand Dîner ”Keittiömestareiden matkassa...”
Tiistai 26.4.2016 8-16.30 Tapahtumaviikon purku ja seuranta, arvioinnit
Keskiviikko 27.4.2016 8.30-16.30 Kehityskeskustelut, tiimityöskentelyä
Perjantai 29.4.2016 8-11 Kehityskeskustelut, tiimityöskentelyä
Tiistai 3.5.2016 8-16.30 Kehityskeskustelut, tiimityöskentelyä
Keskiviikko 4.5.2016 8-16.30 Kehityskeskustelut, tiimityöskentelyä
Perjantai 6.5.2016 8-11 Tiimityöskentelyä
Tiistai 10.5.2016 8-16.30 Seminaari 14 ja 15Restolle, omat uratarinat visualisoituina, päätösruokailu (15Resto hoitaa ruokailun)
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Seminaari yhteistyössä alan sidosryhmien kanssa.
Cocktailtilaisuuden järjestäminen Campusravitan 50 v. juhliin
Tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyökumppaneille.
Lisätietoja opiskelijoille
Tapahtumaviikko 18.-23.4.2016
esivalmistelut ma ja ti +
Seminaari ke 20.4.2016
Cocktailtilaisuuden (pe) ja la tilauksen valmistelut to 21.4. ja pe 22.4.2016
Grand Dinner la 23.4.2016
Arviointikriteerit - hylätty (0) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Opintojakson suorituksessa on puutteita.
Arviointikriteerit - tyydyttävä (1-2) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Tapahtuman sisältö ja toteutus ovat perinteisiä ja toimialalle tyypillisiä. Tapahtuman näkyvyys toimialalla on vähäistä. Opiskelija on osallistunut tapahtuman suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan vaihtelevasti. Hän ei ole sitoutunut kokonaisuuteen. Opiskelija työskentelee tiimissään, mutta ei ota vastuuta koko tiimin toiminnasta. Hän ei kykene arvioimaan omaa tai tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu ei näy aina hänen toiminnassaan.
Arviointikriteerit - hyvä (3-4) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa verkostoja hyödyntäen. Tapahtuma saa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija ymmärtää suunnittelun, toteutuksen, seurannan ja arvioinnin mittaamisen merkityksen tapahtumassa. Opiskelija työskentelee aktiivisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy hänen toiminnassaan. Hän tuo esille restonomibrändiä.
Arviointikriteerit - kiitettävä (5) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu innovatiivisella tavalla yhteistyössä alan toimijoiden kanssa uusia verkostoja luoden ja hyödyntäen. Tapahtuma tuo toimialalle uusia näkökulmia. Tapahtuma saa laajaa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija osaa kokonaisvaltaisesti suunnitella, toteuttaa, seurata ja arvioida valittujen mittareiden avulla erilaisia tapahtumia. Opiskelija työskentelee vastuullisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy vastuullisena ja yhteistyökykyisenä toimintana. Hän tuo esille positiivisella tavalla restonomibrändiä verkostoissa.