Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelman väyläopinnot: 26RESTOVAYLA
Opetussuunitelman tunnus: 26RESTOVAYLA
- Kesto
- 0.5 vuotta (30 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2026
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2026-2027 | Syksy 2026 | 1. / 2026 | 2. / 2026 |
---|---|---|---|---|---|---|
8T00FU74 | Minustako restonomi? | 2 | 2 | 2 | 2 | |
8T00HM71 | Asiantuntijana kehittyminen 1a | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 |
3H00GL17 | Minä esihenkilönä | 5 | 5 | 5 | 5 | |
8T00GK32 | Kestävää hyvinvointia asiakkaalle | 5 | 5 | 5 | 5 | |
8T00GK34 | Ravitsemus- ja elintarviketurvallisuus | 5 | 5 | 5 | 5 | |
8T00HI92 | Resto Lab | 5 | 5 | 5 | 5 | |
8T00GK46 | Viestimällä tuloksiin | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 |
Yhteensä | 30 | 30 | 30 | 16 | 14 |
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
8T00FU74 | Minustako restonomi? | 2 |
8T00HM71 | Asiantuntijana kehittyminen 1a | 3 |
3H00GL17 | Minä esihenkilönä | 5 |
8T00GK32 | Kestävää hyvinvointia asiakkaalle | 5 |
8T00GK34 | Ravitsemus- ja elintarviketurvallisuus | 5 |
8T00HI92 | Resto Lab | 5 |
8T00GK46 | Viestimällä tuloksiin | 5 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.