Siirry suoraan sisältöön

Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelman väyläopinnot: 22BIOTVAYLA

Opetussuunitelman tunnus: 22BIOTVAYLA

Kesto
0.5 vuotta (34 op)
Aloituslukukausi
Kevät 2023

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2022-2023 Kevät 2023 3. / 2023 4. / 2023
5N00EG72 Geometria ja vektorilaskenta 3 3 3 3
5N00EG73 Funktiot ja matriisit 3 3 3 3
5N00EK81 Working English for Engineers 3 3 3 1.5 1.5
5P00ED00 Opiskelutaidot ja tietotekniikan sovellutukset 5 5 5 2.5 2.5
5P00EU94 Insinöörin liiketoimintaosaaminen 10 10 10 5 5
5P00EU95 Biotuote- ja prosessitekniikan perusteet 10 10 10 5 5
Yhteensä 34 34 34 17 17

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Siirry alkuun