Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelman väyläopinnot: 23RESTOVAYLA
Opetussuunitelman tunnus: 22RESTOVAYLA
- Kesto
 - 0.5 vuotta (30 op)
 
- Aloituslukukausi
 - Syksy 2023
 
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2023-2024 | Syksy 2023 | 1. / 2023 | 2. / 2023 | 
|---|---|---|---|---|---|---|
| 8T00FU74 | Minustako restonomi? | 2 | ||||
| NN00GU79 | Opintojen ohjaus | 1 | ||||
| NN00GW25 | Digityökalut | 1 | ||||
| NN00GW24 | Opiskelutaidot | 1 | ||||
| 3H00GL17 | Minä esihenkilönä | 5 | ||||
| 8T00FT58 | Kestävää hyvinvointia asiakkaalle | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | 
| 8T00FT59 | Ravitsemus- ja elintarviketurvallisuus | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | 
| 8T00FT60 | Restonomin Catering Studio | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | 
| 8T00DQ96 | Viestimällä tuloksiin | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | 
| Yhteensä | 30 | 20 | 20 | 10 | 10 | 
| Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 
|---|---|---|
| 8T00FU74 | Minustako restonomi? | 2 | 
| NN00GU79 | Opintojen ohjaus | 1 | 
| NN00GW25 | Digityökalut | 1 | 
| NN00GW24 | Opiskelutaidot | 1 | 
| 3H00GL17 | Minä esihenkilönä | 5 | 
| 8T00FT58 | Kestävää hyvinvointia asiakkaalle | 5 | 
| 8T00FT59 | Ravitsemus- ja elintarviketurvallisuus | 5 | 
| 8T00FT60 | Restonomin Catering Studio | 5 | 
| 8T00DQ96 | Viestimällä tuloksiin | 5 | 
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.