Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelman väyläopinnot: 23RESTOVAYLA
Tunnus: 22RESTOVAYLA
Kesto:
0.5 vuotta (30 op)
Aloituslukukausi:
Syksy 2023
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2023-2024 | Syksy 2023 | 1. / 2023 | 2. / 2023 |
---|---|---|---|---|---|---|
8T00FU74 | Minustako restonomi? | 2 | ||||
NN00GU79 | Opintojen ohjaus | 1 | ||||
NN00GW25 | Digityökalut | 1 | ||||
NN00GW24 | Opiskelutaidot | 1 | ||||
3H00GL17 | Minä esihenkilönä | 5 | ||||
8T00FT58 | Kestävää hyvinvointia asiakkaalle | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 |
8T00FT59 | Ravitsemus- ja elintarviketurvallisuus | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 |
8T00FT60 | Restonomin Catering Studio | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 |
8T00DQ96 | Viestimällä tuloksiin | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 |
Yhteensä | 30 | 20 | 20 | 10 | 10 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
8T00FU74 | Minustako restonomi? | 2 |
NN00GU79 | Opintojen ohjaus | 1 |
NN00GW25 | Digityökalut | 1 |
NN00GW24 | Opiskelutaidot | 1 |
3H00GL17 | Minä esihenkilönä | 5 |
8T00FT58 | Kestävää hyvinvointia asiakkaalle | 5 |
8T00FT59 | Ravitsemus- ja elintarviketurvallisuus | 5 |
8T00FT60 | Restonomin Catering Studio | 5 |
8T00DQ96 | Viestimällä tuloksiin | 5 |