Siirry suoraan sisältöön

Kansainvälisen tilaus-toimitusketjun hallinnan perusteetLaajuus (5 op)

Tunnus: 5K00FN82

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija tuntee perustiedot älyteollisuusyrityksen strategiseen suunnitteluun ja operatiiviseen johtamiseen liittyvään tilaus-toimitusketjun hallintaan ja osaa soveltaa ja tuottaa menetelmiä yrityksen tilaus-toimitusketjun ohjaamisen ja -kehittämisen tarpeisiin, huomioiden myös kestävän kehityksen vaatimukset. Opiskelija tuntee tilaustoimitusketjun hallinnan pääperiaatteet ja keskeiset tavoitteet ja ymmärtää suunnittelun ja teknologia valintojen merkityksen teollisten logistiikkaketjujen muodostukseen. Opiskelija osaa hyödyntää logistisia yhteenliittymiä ja toimintamalleja ja ymmärtää yrityksen kansaivälisen tilaus-toimitusketjun merkityksen, hyödyn ja vaatimukset teollisuusyrityksen operatiivisessa toiminnassa.

Sisältö

Kansainvälisen yrityksen tilaus-toimitusketju ja logistiikkaketjujen hyödyntäminen älyteollisuudessa.

Esitietovaatimukset

N.A

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Opiskelija tunnistaa kansainvälisen tilaus-toimitusketjun tärkeimmät peruskäsitteet, toiminnot ja vaikuttavat suureet. Opiskelija tiedostaa aihepiiriä hallitsevat asiat ja suoriutuu annetuista tehtävistä, tarvittaessa avustettuna.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Opiskelija tuntee kansainvälisen tilaus-toimitusketjun vallitsevat käytänteet ja osa-alueet. Opiskelija suoriutuu itsenäisesti annetuista tehtävistä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija hallitsee hyvin kansainvälisen tilaus-toimitusketjun osa-alueet ja pystyy soveltamaan taitoaan erilaisiin aihepiirin tehtäviin.

Lisätiedot

Opintojakso sisältää teollisuuteen tai yhteistyötaholle tehtävän harjoitustyön