Siirry suoraan sisältöön

Uudet menetelmät ja teknologiat kliinisessä laboratoriossaLaajuus (5 op)

Tunnus: 7L00GW06

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija ennakoi uusien laboratoriomenetelmien kehitystä valitsemallaan kliinisen laboratoriotyön osa-alueella ja soveltaa hankittua tietoa moniammatillisissa tiimeissä.

Opiskelija ennakoi uusien teknologioiden ja tulevaisuuden suuntausten kehitystä valitsemallaan kliinisen laboratoriotyön osa-alueella ja soveltaa hankittua tietoa moniammatillisissa tiimeissä.

Opiskelija pystyy suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan kliinisten menetelmien kehitystä ottaen huomioon teknologian jatkuvan kehittymisen.

Sisältö

Uudet kliiniset laboratoriomenetelmät ja niiden käytettävyys kliinisessä laboratoriossa. Edistyneet teknologiat ja niiden käytettävyys kliinisessä laboratoriossa. Tulevaisuuden suuntaukset kliinisessä laboratoriossa, niiden vaikuttavuus ja käytettävyys uusien menetelmien näkökulmasta.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Opiskelija pystyy tunnistamaan uusien laboratoriomenetelmien ja teknologioiden kehityksen valitsemallaan kliinisen laboratoriotyön osa-alueella.

Opiskelija osaa kuvata uusien kliinisten laboratoriomenetelmien ja teknologioiden käyttöönottoa ja kehittämistä.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Opiskelija hankkii jatkuvasti uutta, ajantasaista tieota uusien laboratoriomenetelmien ja teknologioiden kehityksessä valitsemallaan kliinisen laboratoriotyön osa-alueella ja soveltaa hankittua tietoa moniammatillisissa tiimeissä.

Opiskelij pystyy suunnittelelmaan, toteuttaamaan ja kehittämään uusia kliinisiä laboratoriomenetelmiä ja teknologioita.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija ennakoi uusien laboratorimenetelmien ja teknologioiden kehitystä valitsemallaan kliinisen laboratoriotyön osa-alueella ja osaa soveltaa hankittua tietoa moniammatillisissa tiimeissä.

Opiskelija pystyy suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan kliinisten laboratoriomenetelmien ja teknologioiden käyttöönottoa ja kehittämistä tulevaisuutta ennakoiden.