Yrittäjyyden ylempi tutkinto-ohjelma: 22YYR
Tunnus: 21YYR
Kuvaus
KOULUTUKSEN TUOTTAMA OSAAMINEN
Koulutuksen aikana opiskelija syventää osaamistaan yrittäjyyden eri kokonaisuuksissa kehittäen samalla omaa osaamistaan yrittäjänä sekä kykyään kehittää yritystään hyödyntämällä uusinta tietoa monipuolisesti ja analyyttisesti.
VALMISTUVIEN TYÖELÄMÄÄN SIJOITTUMINEN
Yrittäjänä omassa yrityksessään tai organisaation johto ja keskijohto, vaativat asiantuntijatehtävät.
KOULUTUKSEN RAKENNE
Syventävät ammattiopinnot 50 op
Vapaasti valittavat opinnot 10 op
Opinnäytetyö 30 op
Yhteensä 90 op
KESKEISET OPISKELTAVAT AIHEET
Muutoksen johtaminen
Yrittäjyyden merkitys ja yrityksen kilpailuetu
Kehittyvä liiketoiminta
Verkosto-osaaminen
Yrittäjän talousosaaminen
Kansainvälinen osaaminen
Vapaasti valittavat opinnot opiskelija voi valita Tamkin tarjonnasta huomioiden oman yrityksensä kehittämisen tarpeet.
OPETUKSEN TOTEUTTAMINEN
Opetus perustuu tiimioppimiseen. Opiskelijan oma yritys toimii opintojen koko ajan opiskeluympäristönä ja kehityskohteena. Lähiopetusjaksoja on neljä kotimaassa sekä yksi ulkomailla. Lähiopetus järjestetään intensiivitoteutuksena pirkanmaalaisissa maatilamatkailukohteissa. Lähiopetusjaksot kestävät keskiviikosta perjantaihin/lauantaihin. Lähiopetusjaksoilla tapahtuva yhteisöllinen tiedon tuottaminen ja jakaminen on tärkeä osa oppimista ja näin ollen opiskelijoiden oman tiimin lähiopetuksen osallistuminen on pakollista. Opiskelijat saavat ennakkotehtäviä ennen lähiopetusjaksoa. Tehtäviä käydään läpi lähijaksolla. Sen jälkeen sovelletaan opittua teoriatietoa oman yrityksen kehittämiseen. Koulutusohjelma on pääosin suomenkielinen.
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Todistusjäsentely - YAMK (EQF 7)
Jäsentely, jossa voidaan tuoda näkyväksi opintojaksojen jakautuminen amk-asetuksen mukaisesti.