Siirry suoraan sisältöön

Konseptien esittely ja myyntiLaajuus (5 op)

Tunnus: 2M00GQ00

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opintojakson tavoitteena on, että opiskelija oppii tuntemaan kotimaisen AV-alan keskeiset toimijat, rahoituskanavat, tekijänoikeudet ja sopimuskäytännöt. Lisäksi hän oppii esittelemään sarjamuotoisen konseptin ja kehittämään sitä saadun palautteen perusteella.

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- tietää kotimaisen av-alan keskeisimpiä toimijoita sarjamuotoisten teosten kannalta ja ymmärtää eri rahoituskanavia
- tietää olennaisimmat perusteet sarjamuotoisen kerronnan tekijänoikeuksista ja sopimuskäytännöistä.
- osaa esitellä sarjamuotoisen konseptin ja kehittää esittelyä eteenpäin saadun palautteen pohjalta

Sisältö

Tuotanto- ja tv-yhtiöihin tutustuminen. Tekijänoikeus ja sopimuskäytännöt. Sarjamuotoisen konseptin esittely ja kehittely.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Opiskelija tunnistaa kotimaisen AV-alan keskeisimmät toimijat sarjamuotoisten teosten näkökulmasta. Hän hahmottaa eri rahoituskanavien perusperiaatteet. Opiskelija ymmärtää pinnallisesti tekijänoikeuksien ja sopimuskäytäntöjen merkityksen sarjamuotoisessa kerronnassa. Hän kykenee esittelemään sarjamuotoisen konseptin tilannekohtaisesti ja pystyy kehittämään esittelyään osin saadun palautteen pohjalta. Opiskelijan työskentelyssä ja vuorovaikutuksessa on osin puutteita

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Opiskelija jäsentää ja analysoi perusteellisesti kotimaisen AV-alan keskeiset toimijat sarjamuotoisten teosten kannalta. Hän tunnistaa eri rahoituskanavien eroavuuksia ja yhtäläisyyksiä. Opiskelija määrittelee tarkasti tekijänoikeuksien ja sopimuskäytäntöjen roolin sarjamuotoisessa kerronnassa. Hän osaa esitellä sarjamuotoisen konseptin arvioivasti ja soveltavasti. Opiskelija kykenee kehittämään esittelyään tehokkaasti saadun palautteen pohjalta. Hän kehittää työskentelyään ja vuorovaikutustaitojaan opintojakson aikana.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija hallitsee laaja-alaisesti kotimaisen AV-alan keskeiset toimijat sarjamuotoisten teosten kannalta. Hän tietää eri rahoituskanavien erot ja yhtäläisyydet. Hän syventää ja laajentaa tekijänoikeuksien ja sopimuskäytäntöjen ymmärrystään sarjamuotoisessa kerronnassa. Opiskelija esittelee sarjamuotoisen konseptin ammattimaisesti ja kehittää sitä jatkuvasti eteenpäin saadun palautteen perusteella. Hän kehittää aktiivisesti työskentelyään ja vuorovaikutustaitojaan opintojakson aikana. Opiskelija osoittaa erinomaista ammatillista osaamista opintojakson aihepiirissä.