Siirry suoraan sisältöön

Harjoittelu 2 aLaajuus (15 op)

Tunnus: 8T00DQ92

Laajuus

15 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija harjaantuu urapolkunsa mukaisissa lähiesimies-, tuotekehitys-, markkinointi- ja / tai suunnittelutehtäviin julkisen tai yksityissektorin palveluja tuottavissa laitoksissa ja yrityksissä.

Sisältö

MITKÄ inhimilliset, taloudelliset ja toiminnalliset tekijät varmistavat harjoitteluyhteisön menestyksen?
MITEN tuotteita ja palveluja kehitetään harjoittelupaikassa hyödyntämällä moniammatillista osaamista ja uusinta teknologiaa?

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Tyydyttävä
- suhtautuminen työhön epävarmaa
- on riippuvainen ohjeista ja malleista, työn tuloksessa korjattavaa
- tarvitsee ohjausta ja valvontaa tehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa
- ei ota vastuuta
- pyrkii yhteistyöhön.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

- suhtautuu työhön ja työyhteisöön asiallisesti
- osaa suunnitella ja järjestää töitä, mutta työn tuloksessa epätarkkuutta
- noudattaa ohjeita ja tekee annetut tehtävät, mutta arka ottamaan vastuuta
- selviytyy yleensä tehtävistä itsenäisesti
- pystyy yhteistyöhön
- käyttäytyminen asiallista.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

- suhtautuu työhön innostuneesti ja työyhteisöön kiinnostuneesti ja myönteisesti
- pääsee työssään toivottuun tulokseen
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- osaa arvioida omaa työtään ja pyrkii jatkuvasti kehittämään taitojaan
- hyvä suunnittelu- ja järjestelykyky
- työskentelee tehokkaasti, ottaa vastuuta, on luotettava
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- pystyy yhteistyöhön esimiesten, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ja
pyrkii luomaan kannustavaa ilmapiiriä työpaikalla
- käyttäytyminen asiallista ja miellyttävää.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

- suhtautuu työhön piittaamattomasti
- ei noudata ohjeita, laiminlyö niitä
- tekee virheitä, eikä korjaa niitä
- ei suoriudu tehtävistä ohjauksesta ja neuvonnasta huolimatta
- vetäytyy syrjään yhteistyöstä.

Ilmoittautumisaika

02.12.2023 - 31.12.2024

Ajoitus

01.01.2024 - 31.12.2024

Laajuus

15 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Restonomi

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

0 - 70

Koulutus
  • Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
  • Riitta Brännare
  • Pilvi Torvinen
Vastuuhenkilö

Riitta Brännare

Ryhmät
  • 21RESTO
    Palveluliiketoiminta 2021, päivätoteutus

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija harjaantuu urapolkunsa mukaisissa lähiesimies-, tuotekehitys-, markkinointi- ja / tai suunnittelutehtäviin julkisen tai yksityissektorin palveluja tuottavissa laitoksissa ja yrityksissä.

Sisältö (OJ)

MITKÄ inhimilliset, taloudelliset ja toiminnalliset tekijät varmistavat harjoitteluyhteisön menestyksen?
MITEN tuotteita ja palveluja kehitetään harjoittelupaikassa hyödyntämällä moniammatillista osaamista ja uusinta teknologiaa?

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

Tyydyttävä
- suhtautuminen työhön epävarmaa
- on riippuvainen ohjeista ja malleista, työn tuloksessa korjattavaa
- tarvitsee ohjausta ja valvontaa tehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa
- ei ota vastuuta
- pyrkii yhteistyöhön.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

- suhtautuu työhön ja työyhteisöön asiallisesti
- osaa suunnitella ja järjestää töitä, mutta työn tuloksessa epätarkkuutta
- noudattaa ohjeita ja tekee annetut tehtävät, mutta arka ottamaan vastuuta
- selviytyy yleensä tehtävistä itsenäisesti
- pystyy yhteistyöhön
- käyttäytyminen asiallista.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

- suhtautuu työhön innostuneesti ja työyhteisöön kiinnostuneesti ja myönteisesti
- pääsee työssään toivottuun tulokseen
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- osaa arvioida omaa työtään ja pyrkii jatkuvasti kehittämään taitojaan
- hyvä suunnittelu- ja järjestelykyky
- työskentelee tehokkaasti, ottaa vastuuta, on luotettava
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- pystyy yhteistyöhön esimiesten, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ja
pyrkii luomaan kannustavaa ilmapiiriä työpaikalla
- käyttäytyminen asiallista ja miellyttävää.

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)

- suhtautuu työhön piittaamattomasti
- ei noudata ohjeita, laiminlyö niitä
- tekee virheitä, eikä korjaa niitä
- ei suoriudu tehtävistä ohjauksesta ja neuvonnasta huolimatta
- vetäytyy syrjään yhteistyöstä.

Arviointiasteikko

0-5

Ilmoittautumisaika

02.12.2022 - 01.11.2023

Ajoitus

01.01.2023 - 31.12.2023

Laajuus

15 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Restonomi

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

15 - 50

Koulutus
  • Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
  • Arja Luiro
  • Jaana Sahlsten
Vastuuhenkilö

Jaana Sahlsten

Ryhmät
  • 20RESTO
    Restonomi 2020, päivätoteutus

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija harjaantuu urapolkunsa mukaisissa lähiesimies-, tuotekehitys-, markkinointi- ja / tai suunnittelutehtäviin julkisen tai yksityissektorin palveluja tuottavissa laitoksissa ja yrityksissä.

Sisältö (OJ)

MITKÄ inhimilliset, taloudelliset ja toiminnalliset tekijät varmistavat harjoitteluyhteisön menestyksen?
MITEN tuotteita ja palveluja kehitetään harjoittelupaikassa hyödyntämällä moniammatillista osaamista ja uusinta teknologiaa?

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

Tyydyttävä
- suhtautuminen työhön epävarmaa
- on riippuvainen ohjeista ja malleista, työn tuloksessa korjattavaa
- tarvitsee ohjausta ja valvontaa tehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa
- ei ota vastuuta
- pyrkii yhteistyöhön.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

- suhtautuu työhön ja työyhteisöön asiallisesti
- osaa suunnitella ja järjestää töitä, mutta työn tuloksessa epätarkkuutta
- noudattaa ohjeita ja tekee annetut tehtävät, mutta arka ottamaan vastuuta
- selviytyy yleensä tehtävistä itsenäisesti
- pystyy yhteistyöhön
- käyttäytyminen asiallista.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

- suhtautuu työhön innostuneesti ja työyhteisöön kiinnostuneesti ja myönteisesti
- pääsee työssään toivottuun tulokseen
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- osaa arvioida omaa työtään ja pyrkii jatkuvasti kehittämään taitojaan
- hyvä suunnittelu- ja järjestelykyky
- työskentelee tehokkaasti, ottaa vastuuta, on luotettava
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- pystyy yhteistyöhön esimiesten, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ja
pyrkii luomaan kannustavaa ilmapiiriä työpaikalla
- käyttäytyminen asiallista ja miellyttävää.

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)

- suhtautuu työhön piittaamattomasti
- ei noudata ohjeita, laiminlyö niitä
- tekee virheitä, eikä korjaa niitä
- ei suoriudu tehtävistä ohjauksesta ja neuvonnasta huolimatta
- vetäytyy syrjään yhteistyöstä.

Arviointiasteikko

0-5

Ilmoittautumisaika

02.12.2022 - 31.12.2023

Ajoitus

01.01.2023 - 31.12.2023

Laajuus

15 op

TKI-osuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Restonomi

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

0 - 50

Koulutus
  • Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
  • Eija Reunanen
  • Riitta Brännare
  • Pilvi Torvinen
Vastuuhenkilö

Eija Reunanen

Ryhmät
  • 20MRESTO
    Restonomi, monimuotototeutus, syksy 2020

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija harjaantuu urapolkunsa mukaisissa lähiesimies-, tuotekehitys-, markkinointi- ja / tai suunnittelutehtäviin julkisen tai yksityissektorin palveluja tuottavissa laitoksissa ja yrityksissä.

Sisältö (OJ)

MITKÄ inhimilliset, taloudelliset ja toiminnalliset tekijät varmistavat harjoitteluyhteisön menestyksen?
MITEN tuotteita ja palveluja kehitetään harjoittelupaikassa hyödyntämällä moniammatillista osaamista ja uusinta teknologiaa?

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

Tyydyttävä
- suhtautuminen työhön epävarmaa
- on riippuvainen ohjeista ja malleista, työn tuloksessa korjattavaa
- tarvitsee ohjausta ja valvontaa tehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa
- ei ota vastuuta
- pyrkii yhteistyöhön.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

- suhtautuu työhön ja työyhteisöön asiallisesti
- osaa suunnitella ja järjestää töitä, mutta työn tuloksessa epätarkkuutta
- noudattaa ohjeita ja tekee annetut tehtävät, mutta arka ottamaan vastuuta
- selviytyy yleensä tehtävistä itsenäisesti
- pystyy yhteistyöhön
- käyttäytyminen asiallista.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

- suhtautuu työhön innostuneesti ja työyhteisöön kiinnostuneesti ja myönteisesti
- pääsee työssään toivottuun tulokseen
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- osaa arvioida omaa työtään ja pyrkii jatkuvasti kehittämään taitojaan
- hyvä suunnittelu- ja järjestelykyky
- työskentelee tehokkaasti, ottaa vastuuta, on luotettava
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- pystyy yhteistyöhön esimiesten, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ja
pyrkii luomaan kannustavaa ilmapiiriä työpaikalla
- käyttäytyminen asiallista ja miellyttävää.

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)

- suhtautuu työhön piittaamattomasti
- ei noudata ohjeita, laiminlyö niitä
- tekee virheitä, eikä korjaa niitä
- ei suoriudu tehtävistä ohjauksesta ja neuvonnasta huolimatta
- vetäytyy syrjään yhteistyöstä.

Arviointiasteikko

0-5

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Harjoitteluun liittyvä ohjeistus löytyy orientaatio Moodlesta.
https://moodle.tuni.fi/course/view.php?id=9452

Ilmoittautumisaika

02.12.2021 - 31.12.2022

Ajoitus

01.01.2022 - 31.12.2022

Laajuus

15 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Restonomi

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet
  • Suomi
Koulutus
  • Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
  • Eija Reunanen
  • Taija Karhe
Vastuuhenkilö

Eija Reunanen

Ryhmät
  • 19RESTO
    Restonomi 2019, päivätoteutus

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija harjaantuu urapolkunsa mukaisissa lähiesimies-, tuotekehitys-, markkinointi- ja / tai suunnittelutehtäviin julkisen tai yksityissektorin palveluja tuottavissa laitoksissa ja yrityksissä.

Sisältö (OJ)

MITKÄ inhimilliset, taloudelliset ja toiminnalliset tekijät varmistavat harjoitteluyhteisön menestyksen?
MITEN tuotteita ja palveluja kehitetään harjoittelupaikassa hyödyntämällä moniammatillista osaamista ja uusinta teknologiaa?

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

Tyydyttävä
- suhtautuminen työhön epävarmaa
- on riippuvainen ohjeista ja malleista, työn tuloksessa korjattavaa
- tarvitsee ohjausta ja valvontaa tehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa
- ei ota vastuuta
- pyrkii yhteistyöhön.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

- suhtautuu työhön ja työyhteisöön asiallisesti
- osaa suunnitella ja järjestää töitä, mutta työn tuloksessa epätarkkuutta
- noudattaa ohjeita ja tekee annetut tehtävät, mutta arka ottamaan vastuuta
- selviytyy yleensä tehtävistä itsenäisesti
- pystyy yhteistyöhön
- käyttäytyminen asiallista.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

- suhtautuu työhön innostuneesti ja työyhteisöön kiinnostuneesti ja myönteisesti
- pääsee työssään toivottuun tulokseen
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- osaa arvioida omaa työtään ja pyrkii jatkuvasti kehittämään taitojaan
- hyvä suunnittelu- ja järjestelykyky
- työskentelee tehokkaasti, ottaa vastuuta, on luotettava
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- pystyy yhteistyöhön esimiesten, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ja
pyrkii luomaan kannustavaa ilmapiiriä työpaikalla
- käyttäytyminen asiallista ja miellyttävää.

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)

- suhtautuu työhön piittaamattomasti
- ei noudata ohjeita, laiminlyö niitä
- tekee virheitä, eikä korjaa niitä
- ei suoriudu tehtävistä ohjauksesta ja neuvonnasta huolimatta
- vetäytyy syrjään yhteistyöstä.

Arviointiasteikko

0-5

Ilmoittautumisaika

02.12.2021 - 30.09.2022

Ajoitus

01.01.2022 - 31.12.2022

Laajuus

15 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Restonomi

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet
  • Suomi
Koulutus
  • Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
  • Tuija Heikkilä
Vastuuhenkilö

Tuija Heikkilä

Ryhmät
  • 19MRESTO
    Restonomi, monimuotototeutus, syksy 2019

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija harjaantuu urapolkunsa mukaisissa lähiesimies-, tuotekehitys-, markkinointi- ja / tai suunnittelutehtäviin julkisen tai yksityissektorin palveluja tuottavissa laitoksissa ja yrityksissä.

Sisältö (OJ)

MITKÄ inhimilliset, taloudelliset ja toiminnalliset tekijät varmistavat harjoitteluyhteisön menestyksen?
MITEN tuotteita ja palveluja kehitetään harjoittelupaikassa hyödyntämällä moniammatillista osaamista ja uusinta teknologiaa?

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

Tyydyttävä
- suhtautuminen työhön epävarmaa
- on riippuvainen ohjeista ja malleista, työn tuloksessa korjattavaa
- tarvitsee ohjausta ja valvontaa tehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa
- ei ota vastuuta
- pyrkii yhteistyöhön.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

- suhtautuu työhön ja työyhteisöön asiallisesti
- osaa suunnitella ja järjestää töitä, mutta työn tuloksessa epätarkkuutta
- noudattaa ohjeita ja tekee annetut tehtävät, mutta arka ottamaan vastuuta
- selviytyy yleensä tehtävistä itsenäisesti
- pystyy yhteistyöhön
- käyttäytyminen asiallista.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

- suhtautuu työhön innostuneesti ja työyhteisöön kiinnostuneesti ja myönteisesti
- pääsee työssään toivottuun tulokseen
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- osaa arvioida omaa työtään ja pyrkii jatkuvasti kehittämään taitojaan
- hyvä suunnittelu- ja järjestelykyky
- työskentelee tehokkaasti, ottaa vastuuta, on luotettava
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- pystyy yhteistyöhön esimiesten, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ja
pyrkii luomaan kannustavaa ilmapiiriä työpaikalla
- käyttäytyminen asiallista ja miellyttävää.

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)

- suhtautuu työhön piittaamattomasti
- ei noudata ohjeita, laiminlyö niitä
- tekee virheitä, eikä korjaa niitä
- ei suoriudu tehtävistä ohjauksesta ja neuvonnasta huolimatta
- vetäytyy syrjään yhteistyöstä.

Arviointiasteikko

0-5