Siirry suoraan sisältöön

Insinöörit teknologiateollisuudessaLaajuus (1 op)

Tunnus: 5K00GF53

Laajuus

1 op

Osaamistavoitteet

Kurssin tavoitteena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus tutustua Pirkanmaan teollisuuteen sekä käydä keskustelua tulevaisuuden työnantajien kanssa käytössä olevista teknologioista, työstä sekä yritysten ja oppilaitosten tarpeista ja yhteistyömahdollisuuksista. Samalla tuetaan myös mahdollisuuksia sopia opiskeluun liittyvistä harjoitustöistä, sekä harjoittelu- ja kesätyöpaikoista ja tätä kautta edistetään osaamistarpeiden ja tulevien osaajien parempaa kohtaamista yritys-oppilaitosyhteistyön avulla.

Sisältö

Kurssin aikana opiskelijat osallistuvat TAMKin portti työelämään rekrypäivien ohjelmaan (https://www.porttityoelamaan.com/fi) ja näitä yritysten kanssa käytäviä keskusteluja syvennetään kurssin ohjelmaan kuuluvalla yritysvierailupäivällä. Siinä opiskelijat jalkautuvat yrityksiin tutustuen paikan päällä niiden toimintaan ja sitä kautta myös yhteistyömahdollisuudet konkretisoituvat entistä paremmin. Yritysyhteistyön tueksi kurssiin kuuluu myös opiskelijoille järjestettävä rekryluento, jossa esitellään sekä TAMKin työ- ja harjoittelupaikkojen hakua tukeva Jobteaser -palvelu ja TAMKin opiskelijoille tarjottavat työnhaun tukipalvelut.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytyn suorituksen saa tekemällä vaadittavat raportit ja osallistumalla vaadittuihin tilaisuuksiin, roadshow -päivän yritysvierailuun (TAMK järjestää kuljetuksen ja ohjelman) sekä rekrywebinaariin.