Siirry suoraan sisältöön

Sourcing and Procurement in Value NetworkLaajuus (5 op)

Tunnus: 5K00GH27

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opintojakson tavoitteena on luoda ja koeponnistaa ketterää tuotekehitysfilosofiaa startup - henkisesti soveltaen uutta teollissävytteistä liiketoimintaa. Opiskelijaa oppii soveltamaan uutta startup- ja innovaatiokehitysmetodiikkaa (fail fast).
Osaa soveltaa ammatillista osaamistaan oman alansa vaativassa kehityskokonaisuudessa kansainväliset vaatimukset ja kestävä kehitys huomioiden. Osaamisen sovellusalueita ovat esimerkiksi verkostotalouden ja teollisen internetin, sekä IoT:n hyödyntäminen asiakaslisäarvon tuottamiseksi.

Sisältö

Ammatillisen kuvan kehittäminen ja oman osaamisen soveltaminen läpiviemällä tuotantotalousinsinöörin vastualueen tehtäväkentältä valittu oppimisprojekti, radikaalisti uusi palvelu- tai tuotekokonaisuus tuottaen.

Esitietovaatimukset

Opintojakso on suunnattu erityisesti tuotantotalouden pitkänä (30 op) opiskeleville opiskelijoille.
Projektinhallinn perusteet

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Opiskelija tunnistaa projektityön tärkeimmät peruskäsitteet ja suureet. Opiskelija tiedostaa aihepiiriä hallitsevat lait ja suoriutuu annetuista tehtävistä, tarvittaessa avustettuna.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Opiskelija tuntee projektityötä hallitsevat lait, vaatimukset ja suureet. Opiskelija suoriutuu itsenäisesti annetuista tehtävistä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa hyvin kaikki projektityön osa-alueet ja pystyy soveltamaan taitoaan erilaisiin aihepiirin tehtäviin.