Siirry suoraan sisältöön

Rakennusfysiikan laboratoriotLaajuus (2 op)

Tunnus: 5N00GW33

Laajuus

2 op

Osaamistavoitteet

Tällä opintojaksolla opit mittausten tekemistä ja niiden raportointia

Opiskelija sinä osaat
• Suorittaa mittaustehtävän
• Laatia tehtävän mukaisen mittauspöytäkirjan
• Laskea mittaustehtävään liittyvän tulosten käsittelyn
• Laatia mittaustuloksiaan ja tulosten käsittelyä tukevan graafisen esityksen
• Laskea mittaustehtävän mukaiset virhearviot
• Laatia normien mukaisen raportin

Sisältö

Mittauksia rakennustekniikan alalta.
Tuloksen laskentamenetelmiä mukaanlukien lineaarinen regressio . Mittausepävarmuuden arviointi. Raporttien laatiminen suoritetuista töistä.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Mittaukset on suoritettu ja raportit palautettu. Menetelmät ja tulokset on esitetty, mutta tekstin tuottaminen on haparoivaa. Rakenteessa ja analyysissä voi olla on puutteita ja tulokset voivat olla osittain virheellisiä.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Mittaukset on suoritettu ja raportit tehty TAMK:n raportointiohjeen mukaisella tavalla. Tulokset ja analyysit ovat oikeita, mutta teksti ja tulosten kommentointi suppeaa. Opiskelija osaa käyttää kuvallisia elementtejä ja lähteitä tekstinsä tukena.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Mittaukset on suoritetty ja raportit palautettu. Työskentely on aktiivista ja paneutunutta ja tekijä osoittaa sekä hyvää itsenäisen työskentelyn että yhteistyön taitoa. Raporteissa tulokset ja analyysit ovat oikeita. Teksti on sujuvaa, esitys läpinäkyvää ja käsittely monipuolista. Tekijä osoittaa ymmärtävänsä menetelmien rajoitukset, yhteydet ammattialaan ja osaa visioida kehitysmahdollisuuksia