Siirry suoraan sisältöön

OpinnäytetyöLaajuus (15 op)

Tunnus: 5P00EE22

Laajuus

15 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija
- kehittyy asiantuntijana ja osoittaa työelämävalmiuksiaan soveltaen tietojaan ja taitojaan ammattiopintoihin liittyvissä käytännön asiantuntijatehtävissä
- tekee itsenäisen opinnäytetyön, soveltaen oppimaansa ja kykenee itsenäiseen uusien asioiden oppimiseen.

Opinnäytetyö voi olla luonteeltaan suunnittelutehtävä, kehitystehtävä, selvitystyö tai tutkimustyö. Tyypillisesti opinnäytetyön aihe liittyy opiskelijan ammattiopintoihin.

Sisältö

-koulutusohjelman info ja opinnäytetyöaiheen hankinta
- tutkimukselliset menetelmien opinnot
-aloituspalaveri ja siitä tehtävä muistio
-varsinainen työn suoritus
-kirjallinen raportti
-opinnäytetyöseminaari
-kypsyysnäyte, joka osoittaa perehtyneisyyttä alaan ja suomen tai ruotsin kielen taitoa.

Esitietovaatimukset

Opinnäytetyön tavoitteena on olla opiskelijan viimeisiä opintosuorituksia ennen valmistumista ja työelämään siirtymistä.

Aiheen ja aloituksen hyväksyminen edellyttää, että perusopinnoista korkeintaan 2-3 opintojaksoa voi olla suorittamatta ja aikataulusuunnitelma niiden suorittamiseksi tulee esittää koulutuspäällikölle. Ammattiopinnoista tulee suurin osa olla suoritettuna työtä aloittaessa.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Noudatetaan TAMKin yhteisiä opinnäytetyön arviointikriteereitä

Lisätiedot

Tutkimukselliset menetelmät -opinnot tulee suorittaa ennen opinnäytetyön aloittamista.
Ne järjestetään sekä kevät- että syyslukukaudella ja niistä tiedotetaan kolmannen ja neljännen vuosikurssin opiskelijoille sähköpostitse.

Opinnäytetyön aihe ja aloittaminen hyväksytetään tutkintovastaavalla. Opinnäytetyölle nimetään aina ohjaaja.

Ilmoittautumisaika

16.11.2023 - 19.09.2024

Ajoitus

01.01.2024 - 31.12.2024

Laajuus

15 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Biotuotetekniikka

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet
  • Suomi
Koulutus
  • Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma
Opettaja
  • Virpi Rämö
  • Lauri Judin
  • Vesa Vuorinen
  • Niina Syrjälä
  • Elena Grigorova
  • Arto Nikkilä
  • Eija Lähteenmäki
  • Liiketalous ja media Virtuaalihenkilö
  • Kai Lankinen
  • Atte Rättyä
  • Lari-Pekka Välitalo
  • Maarit Korhonen
  • Pirre Hyötynen
  • Marja-Liisa Timperi
  • Päivi Viitaharju
  • Biotuotetekniikka Virtuaalihenkilö
  • Mika Mecklin
Vastuuhenkilö

Päivi Viitaharju

Ryhmät
  • 21BIOTA
    Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma, kevät 2021
  • 21BIOTB
    Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma, syksy 2021

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija
- kehittyy asiantuntijana ja osoittaa työelämävalmiuksiaan soveltaen tietojaan ja taitojaan ammattiopintoihin liittyvissä käytännön asiantuntijatehtävissä
- tekee itsenäisen opinnäytetyön, soveltaen oppimaansa ja kykenee itsenäiseen uusien asioiden oppimiseen.

Opinnäytetyö voi olla luonteeltaan suunnittelutehtävä, kehitystehtävä, selvitystyö tai tutkimustyö. Tyypillisesti opinnäytetyön aihe liittyy opiskelijan ammattiopintoihin.

Sisältö (OJ)

-koulutusohjelman info ja opinnäytetyöaiheen hankinta
- tutkimukselliset menetelmien opinnot
-aloituspalaveri ja siitä tehtävä muistio
-varsinainen työn suoritus
-kirjallinen raportti
-opinnäytetyöseminaari
-kypsyysnäyte, joka osoittaa perehtyneisyyttä alaan ja suomen tai ruotsin kielen taitoa.

Esitietovaatimukset (OJ)

Opinnäytetyön tavoitteena on olla opiskelijan viimeisiä opintosuorituksia ennen valmistumista ja työelämään siirtymistä.

Aiheen ja aloituksen hyväksyminen edellyttää, että perusopinnoista korkeintaan 2-3 opintojaksoa voi olla suorittamatta ja aikataulusuunnitelma niiden suorittamiseksi tulee esittää koulutuspäällikölle. Ammattiopinnoista tulee suurin osa olla suoritettuna työtä aloittaessa.

Lisätiedot (OJ)

Tutkimukselliset menetelmät -opinnot tulee suorittaa ennen opinnäytetyön aloittamista.
Ne järjestetään sekä kevät- että syyslukukaudella ja niistä tiedotetaan kolmannen ja neljännen vuosikurssin opiskelijoille sähköpostitse.

Opinnäytetyön aihe ja aloittaminen hyväksytetään tutkintovastaavalla. Opinnäytetyölle nimetään aina ohjaaja.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

Noudatetaan TAMKin yhteisiä opinnäytetyön arviointikriteereitä

Arviointiasteikko

0-5

Ilmoittautumisaika

23.11.2022 - 24.09.2023

Ajoitus

09.01.2023 - 31.12.2023

Laajuus

15 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Biotuotetekniikka

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet
  • Suomi
Koulutus
  • Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma
Opettaja
  • Tomi-Pekka Nieminen
  • Eija Lähteenmäki
  • Arto Nikkilä
  • Ulla Häggblom
  • Antti Välimäki
  • Nina Kukkasniemi
  • Atte Rättyä
  • Riku-Matti Kinnunen
  • Marja Rissanen
  • Maarit Korhonen
  • Seija Haapamäki
  • Pirre Hyötynen
  • Marja-Liisa Timperi
  • Päivi Viitaharju
  • Pauliina Mansikkamäki
  • Mika Mecklin
  • Urpo Rossi
Vastuuhenkilö

Päivi Viitaharju

Ryhmät
  • 20BIOTA
    Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma, kevät 2020
  • 20BIOTB
    Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma, syksy 2020

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija
- kehittyy asiantuntijana ja osoittaa työelämävalmiuksiaan soveltaen tietojaan ja taitojaan ammattiopintoihin liittyvissä käytännön asiantuntijatehtävissä
- tekee itsenäisen opinnäytetyön, soveltaen oppimaansa ja kykenee itsenäiseen uusien asioiden oppimiseen.

Opinnäytetyö voi olla luonteeltaan suunnittelutehtävä, kehitystehtävä, selvitystyö tai tutkimustyö. Tyypillisesti opinnäytetyön aihe liittyy opiskelijan ammattiopintoihin.

Sisältö (OJ)

-koulutusohjelman info ja opinnäytetyöaiheen hankinta
- tutkimukselliset menetelmien opinnot
-aloituspalaveri ja siitä tehtävä muistio
-varsinainen työn suoritus
-kirjallinen raportti
-opinnäytetyöseminaari
-kypsyysnäyte, joka osoittaa perehtyneisyyttä alaan ja suomen tai ruotsin kielen taitoa.

Esitietovaatimukset (OJ)

Opinnäytetyön tavoitteena on olla opiskelijan viimeisiä opintosuorituksia ennen valmistumista ja työelämään siirtymistä.

Aiheen ja aloituksen hyväksyminen edellyttää, että perusopinnoista korkeintaan 2-3 opintojaksoa voi olla suorittamatta ja aikataulusuunnitelma niiden suorittamiseksi tulee esittää koulutuspäällikölle. Ammattiopinnoista tulee suurin osa olla suoritettuna työtä aloittaessa.

Lisätiedot (OJ)

Tutkimukselliset menetelmät -opinnot tulee suorittaa ennen opinnäytetyön aloittamista.
Ne järjestetään sekä kevät- että syyslukukaudella ja niistä tiedotetaan kolmannen ja neljännen vuosikurssin opiskelijoille sähköpostitse.

Opinnäytetyön aihe ja aloittaminen hyväksytetään tutkintovastaavalla. Opinnäytetyölle nimetään aina ohjaaja.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

Noudatetaan TAMKin yhteisiä opinnäytetyön arviointikriteereitä

Arviointiasteikko

0-5