Harjoittelu 2Laajuus (10 op)
Tunnus: 5P00EE26
Laajuus
10 op
Osaamistavoitteet
Kehittävä ammatillinen harjoittelu:
Tavoitteena on, että
opiskelija kehittää käytännön osaamistaan omalla alallaan.
Opiskelija osaa:
- hakea ammatillista osaamistaan kehittävän harjoittelupaikan
- arvioida omaa ammatillista osaamistaan
- laatia harjoittelujakson henkilökohtaiset oppimistavoitteet
- osaa soveltaa aiemmin teoriassa oppimaansa käytäntöön:
Harjoittelun tavoitteena on perehdyttää opiskelija oman ammattialansa keskeisiin käytännön työtehtäviin sekä antaa mahdollisuuksia opittujen tietojen ja taitojen soveltamiseen käytännössä. Lisäksi tavoitteena on yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä sekä antaa todellisuuteen perustuva näkemys alan vaatimuksista ja käytännöistä.
Sisältö
- Opiskelija osallistuu harjoittelun ohjaustilaisuuksiin.
- Opiskelija osallistuu osaamisalueen harjoitteluseminaariin.
- Opiskelija hankkii harjoittelupaikan.
- Opiskelija laatii harjoittelusopimuksen, jonka hyväksyttää TAMKin harjoittelunohjaajalla ja työpaikan harjoittelunohjaajalla.
- Opiskelijaa laatii harjoittelujaksolle oppimistavoitteet, joista sopii työpaikan harjoittelunohjaajan kanssa.
- Opiskelija pitää työpäiväkirjaa harjoittelujakson aikana.
- Opiskelija laatii harjoitteluraportin annetun ohjeistuksen mukaan ja palauttaa raportin syyskuun loppuun mennessä.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Harjoittelu on hylätty mikäli opiskelijaei ole laatinut työpäiväkirjaa tai ei ole palauttanut ohjeistuksen mukaista harjoitteluraporttia puoli vuotta harjoittelujakson päättymisestä.
Harjoittelujakson pituus ei täyty sovitun mukaisena.
Ilmoittautumisaika
22.11.2023 - 30.04.2024
Ajoitus
01.01.2024 - 31.12.2024
Laajuus
10 op
TKI-osuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Rakennettu ympäristö ja biotalous
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Maarit Korhonen
Vastuuhenkilö
Päivi Viitaharju
Ryhmät
-
22BIOTBBiotuotetekniikan tutkinto-ohjelma, syksy 2022
Tavoitteet (OJ)
Kehittävä ammatillinen harjoittelu:
Tavoitteena on, että
opiskelija kehittää käytännön osaamistaan omalla alallaan.
Opiskelija osaa:
- hakea ammatillista osaamistaan kehittävän harjoittelupaikan
- arvioida omaa ammatillista osaamistaan
- laatia harjoittelujakson henkilökohtaiset oppimistavoitteet
- osaa soveltaa aiemmin teoriassa oppimaansa käytäntöön:
Harjoittelun tavoitteena on perehdyttää opiskelija oman ammattialansa keskeisiin käytännön työtehtäviin sekä antaa mahdollisuuksia opittujen tietojen ja taitojen soveltamiseen käytännössä. Lisäksi tavoitteena on yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä sekä antaa todellisuuteen perustuva näkemys alan vaatimuksista ja käytännöistä.
Sisältö (OJ)
- Opiskelija osallistuu harjoittelun ohjaustilaisuuksiin.
- Opiskelija osallistuu osaamisalueen harjoitteluseminaariin.
- Opiskelija hankkii harjoittelupaikan.
- Opiskelija laatii harjoittelusopimuksen, jonka hyväksyttää TAMKin harjoittelunohjaajalla ja työpaikan harjoittelunohjaajalla.
- Opiskelijaa laatii harjoittelujaksolle oppimistavoitteet, joista sopii työpaikan harjoittelunohjaajan kanssa.
- Opiskelija pitää työpäiväkirjaa harjoittelujakson aikana.
- Opiskelija laatii harjoitteluraportin annetun ohjeistuksen mukaan ja palauttaa raportin syyskuun loppuun mennessä.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
Harjoittelu on hylätty mikäli opiskelijaei ole laatinut työpäiväkirjaa tai ei ole palauttanut ohjeistuksen mukaista harjoitteluraporttia puoli vuotta harjoittelujakson päättymisestä.
Harjoittelujakson pituus ei täyty sovitun mukaisena.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Harjoittelu on hyväksytysti suoritettu, kun opiskelija 1) on ennen harjoittelua tehnyt sovitut tehtävät ja kun hän 2) harjoittelun aikana palauttaa harjoitteluun liittyvät oppimistehtävät sekä 3) on harjoittelun jälkeen palauttanut harjoitteluun littyvät dokumentit.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/hylätty
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Harjoittelupaikat ovat pääsääntöisesti yrityksissä.
Ilmoittautumisaika
22.11.2023 - 30.04.2024
Ajoitus
01.01.2024 - 25.10.2024
Laajuus
10 op
TKI-osuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Rakennettu ympäristö ja biotalous
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Päivi Viitaharju
Vastuuhenkilö
Päivi Viitaharju
Ryhmät
-
23BIOTABiotuotetekniikan tutkinto-ohjelma, kevät 2023
Tavoitteet (OJ)
Kehittävä ammatillinen harjoittelu:
Tavoitteena on, että
opiskelija kehittää käytännön osaamistaan omalla alallaan.
Opiskelija osaa:
- hakea ammatillista osaamistaan kehittävän harjoittelupaikan
- arvioida omaa ammatillista osaamistaan
- laatia harjoittelujakson henkilökohtaiset oppimistavoitteet
- osaa soveltaa aiemmin teoriassa oppimaansa käytäntöön:
Harjoittelun tavoitteena on perehdyttää opiskelija oman ammattialansa keskeisiin käytännön työtehtäviin sekä antaa mahdollisuuksia opittujen tietojen ja taitojen soveltamiseen käytännössä. Lisäksi tavoitteena on yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä sekä antaa todellisuuteen perustuva näkemys alan vaatimuksista ja käytännöistä.
Sisältö (OJ)
- Opiskelija osallistuu harjoittelun ohjaustilaisuuksiin.
- Opiskelija osallistuu osaamisalueen harjoitteluseminaariin.
- Opiskelija hankkii harjoittelupaikan.
- Opiskelija laatii harjoittelusopimuksen, jonka hyväksyttää TAMKin harjoittelunohjaajalla ja työpaikan harjoittelunohjaajalla.
- Opiskelijaa laatii harjoittelujaksolle oppimistavoitteet, joista sopii työpaikan harjoittelunohjaajan kanssa.
- Opiskelija pitää työpäiväkirjaa harjoittelujakson aikana.
- Opiskelija laatii harjoitteluraportin annetun ohjeistuksen mukaan ja palauttaa raportin syyskuun loppuun mennessä.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
Harjoittelu on hylätty mikäli opiskelijaei ole laatinut työpäiväkirjaa tai ei ole palauttanut ohjeistuksen mukaista harjoitteluraporttia puoli vuotta harjoittelujakson päättymisestä.
Harjoittelujakson pituus ei täyty sovitun mukaisena.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Harjoittelu on hyväksytysti suoritettu, kun opiskelija 1) on ennen harjoittelua tehnyt sovitut tehtävät ja kun hän 2) harjoittelun aikana palauttaa harjoitteluun liittyvät oppimistehtävät sekä 3) on harjoittelun jälkeen palauttanut harjoitteluun littyvät dokumentit.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/hylätty
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Harjoittelupaikat ovat pääsääntöisesti yrityksissä.
Ilmoittautumisaika
23.11.2022 - 15.08.2023
Ajoitus
01.01.2023 - 31.12.2023
Laajuus
10 op
TKI-osuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Biotuotetekniikka
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Atte Rättyä
Vastuuhenkilö
Päivi Viitaharju
Ryhmät
-
21BIOTBBiotuotetekniikan tutkinto-ohjelma, syksy 2021
Tavoitteet (OJ)
Kehittävä ammatillinen harjoittelu:
Tavoitteena on, että
opiskelija kehittää käytännön osaamistaan omalla alallaan.
Opiskelija osaa:
- hakea ammatillista osaamistaan kehittävän harjoittelupaikan
- arvioida omaa ammatillista osaamistaan
- laatia harjoittelujakson henkilökohtaiset oppimistavoitteet
- osaa soveltaa aiemmin teoriassa oppimaansa käytäntöön:
Harjoittelun tavoitteena on perehdyttää opiskelija oman ammattialansa keskeisiin käytännön työtehtäviin sekä antaa mahdollisuuksia opittujen tietojen ja taitojen soveltamiseen käytännössä. Lisäksi tavoitteena on yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä sekä antaa todellisuuteen perustuva näkemys alan vaatimuksista ja käytännöistä.
Sisältö (OJ)
- Opiskelija osallistuu harjoittelun ohjaustilaisuuksiin.
- Opiskelija osallistuu osaamisalueen harjoitteluseminaariin.
- Opiskelija hankkii harjoittelupaikan.
- Opiskelija laatii harjoittelusopimuksen, jonka hyväksyttää TAMKin harjoittelunohjaajalla ja työpaikan harjoittelunohjaajalla.
- Opiskelijaa laatii harjoittelujaksolle oppimistavoitteet, joista sopii työpaikan harjoittelunohjaajan kanssa.
- Opiskelija pitää työpäiväkirjaa harjoittelujakson aikana.
- Opiskelija laatii harjoitteluraportin annetun ohjeistuksen mukaan ja palauttaa raportin syyskuun loppuun mennessä.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
Harjoittelu on hylätty mikäli opiskelijaei ole laatinut työpäiväkirjaa tai ei ole palauttanut ohjeistuksen mukaista harjoitteluraporttia puoli vuotta harjoittelujakson päättymisestä.
Harjoittelujakson pituus ei täyty sovitun mukaisena.
Arviointiasteikko
0-5
Ilmoittautumisaika
23.11.2022 - 15.08.2023
Ajoitus
01.01.2023 - 31.12.2023
Laajuus
10 op
TKI-osuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Biotuotetekniikka
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Atte Rättyä
Vastuuhenkilö
Päivi Viitaharju
Ryhmät
-
22BIOTABiotuotetekniikan tutkinto-ohjelma, kevät 2022
Tavoitteet (OJ)
Kehittävä ammatillinen harjoittelu:
Tavoitteena on, että
opiskelija kehittää käytännön osaamistaan omalla alallaan.
Opiskelija osaa:
- hakea ammatillista osaamistaan kehittävän harjoittelupaikan
- arvioida omaa ammatillista osaamistaan
- laatia harjoittelujakson henkilökohtaiset oppimistavoitteet
- osaa soveltaa aiemmin teoriassa oppimaansa käytäntöön:
Harjoittelun tavoitteena on perehdyttää opiskelija oman ammattialansa keskeisiin käytännön työtehtäviin sekä antaa mahdollisuuksia opittujen tietojen ja taitojen soveltamiseen käytännössä. Lisäksi tavoitteena on yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä sekä antaa todellisuuteen perustuva näkemys alan vaatimuksista ja käytännöistä.
Sisältö (OJ)
- Opiskelija osallistuu harjoittelun ohjaustilaisuuksiin.
- Opiskelija osallistuu osaamisalueen harjoitteluseminaariin.
- Opiskelija hankkii harjoittelupaikan.
- Opiskelija laatii harjoittelusopimuksen, jonka hyväksyttää TAMKin harjoittelunohjaajalla ja työpaikan harjoittelunohjaajalla.
- Opiskelijaa laatii harjoittelujaksolle oppimistavoitteet, joista sopii työpaikan harjoittelunohjaajan kanssa.
- Opiskelija pitää työpäiväkirjaa harjoittelujakson aikana.
- Opiskelija laatii harjoitteluraportin annetun ohjeistuksen mukaan ja palauttaa raportin syyskuun loppuun mennessä.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
Harjoittelu on hylätty mikäli opiskelijaei ole laatinut työpäiväkirjaa tai ei ole palauttanut ohjeistuksen mukaista harjoitteluraporttia puoli vuotta harjoittelujakson päättymisestä.
Harjoittelujakson pituus ei täyty sovitun mukaisena.
Arviointiasteikko
0-5
Ilmoittautumisaika
02.12.2021 - 31.05.2022
Ajoitus
01.01.2022 - 04.10.2022
Laajuus
10 op
TKI-osuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Biotuotetekniikka
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Päivi Viitaharju
Ryhmät
-
20BIOTBBiotuotetekniikan tutkinto-ohjelma, syksy 2020
Tavoitteet (OJ)
Kehittävä ammatillinen harjoittelu:
Tavoitteena on, että
opiskelija kehittää käytännön osaamistaan omalla alallaan.
Opiskelija osaa:
- hakea ammatillista osaamistaan kehittävän harjoittelupaikan
- arvioida omaa ammatillista osaamistaan
- laatia harjoittelujakson henkilökohtaiset oppimistavoitteet
- osaa soveltaa aiemmin teoriassa oppimaansa käytäntöön:
Harjoittelun tavoitteena on perehdyttää opiskelija oman ammattialansa keskeisiin käytännön työtehtäviin sekä antaa mahdollisuuksia opittujen tietojen ja taitojen soveltamiseen käytännössä. Lisäksi tavoitteena on yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä sekä antaa todellisuuteen perustuva näkemys alan vaatimuksista ja käytännöistä.
Sisältö (OJ)
- Opiskelija osallistuu harjoittelun ohjaustilaisuuksiin.
- Opiskelija osallistuu osaamisalueen harjoitteluseminaariin.
- Opiskelija hankkii harjoittelupaikan.
- Opiskelija laatii harjoittelusopimuksen, jonka hyväksyttää TAMKin harjoittelunohjaajalla ja työpaikan harjoittelunohjaajalla.
- Opiskelijaa laatii harjoittelujaksolle oppimistavoitteet, joista sopii työpaikan harjoittelunohjaajan kanssa.
- Opiskelija pitää työpäiväkirjaa harjoittelujakson aikana.
- Opiskelija laatii harjoitteluraportin annetun ohjeistuksen mukaan ja palauttaa raportin syyskuun loppuun mennessä.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
Harjoittelu on hylätty mikäli opiskelijaei ole laatinut työpäiväkirjaa tai ei ole palauttanut ohjeistuksen mukaista harjoitteluraporttia puoli vuotta harjoittelujakson päättymisestä.
Harjoittelujakson pituus ei täyty sovitun mukaisena.
Arviointiasteikko
0-5
Ilmoittautumisaika
02.12.2021 - 31.05.2022
Ajoitus
01.01.2022 - 04.10.2022
Laajuus
10 op
TKI-osuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Biotuotetekniikka
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Päivi Viitaharju
Ryhmät
-
21BIOTABiotuotetekniikan tutkinto-ohjelma, kevät 2021
Tavoitteet (OJ)
Kehittävä ammatillinen harjoittelu:
Tavoitteena on, että
opiskelija kehittää käytännön osaamistaan omalla alallaan.
Opiskelija osaa:
- hakea ammatillista osaamistaan kehittävän harjoittelupaikan
- arvioida omaa ammatillista osaamistaan
- laatia harjoittelujakson henkilökohtaiset oppimistavoitteet
- osaa soveltaa aiemmin teoriassa oppimaansa käytäntöön:
Harjoittelun tavoitteena on perehdyttää opiskelija oman ammattialansa keskeisiin käytännön työtehtäviin sekä antaa mahdollisuuksia opittujen tietojen ja taitojen soveltamiseen käytännössä. Lisäksi tavoitteena on yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä sekä antaa todellisuuteen perustuva näkemys alan vaatimuksista ja käytännöistä.
Sisältö (OJ)
- Opiskelija osallistuu harjoittelun ohjaustilaisuuksiin.
- Opiskelija osallistuu osaamisalueen harjoitteluseminaariin.
- Opiskelija hankkii harjoittelupaikan.
- Opiskelija laatii harjoittelusopimuksen, jonka hyväksyttää TAMKin harjoittelunohjaajalla ja työpaikan harjoittelunohjaajalla.
- Opiskelijaa laatii harjoittelujaksolle oppimistavoitteet, joista sopii työpaikan harjoittelunohjaajan kanssa.
- Opiskelija pitää työpäiväkirjaa harjoittelujakson aikana.
- Opiskelija laatii harjoitteluraportin annetun ohjeistuksen mukaan ja palauttaa raportin syyskuun loppuun mennessä.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
Harjoittelu on hylätty mikäli opiskelijaei ole laatinut työpäiväkirjaa tai ei ole palauttanut ohjeistuksen mukaista harjoitteluraporttia puoli vuotta harjoittelujakson päättymisestä.
Harjoittelujakson pituus ei täyty sovitun mukaisena.
Arviointiasteikko
0-5