Siirry suoraan sisältöön

TapahtumavalotLaajuus (5 op)

Tunnus: 2E00EX10

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa perusasiat tapahtumien valosuunnitteluun, toteutukseen ja turvallisuuteen sisältyvistä taiteellisteknisistä asioista ja vaiheista. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa pienen tapahtuman valaisun konventionaalista ja liikkuvaa valoa hyödyntäen. Opiskelija osaa etsiä lisätietoa tapahtumavalotekniikan käytöstä ja tapahtumien valaisusta kirjallisista ja sähköisistä lähteistä.

Sisältö

Tapahtuman valonohjausjärjestelmän, valo-ohjelmoinnin, valotekniikan, suunnittelun ja turvallisen työskentelyn sekä toteutuksen perusteet.

Esitietovaatimukset

Valo-opin ja valaisun perusteiden hallinta.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Opiskelija osoittaa välttäviä tai tyydyttäviä taitoja tunneilla, kurssitehtävissä, tentissä ja itsenäisessä työskentelyssä. Aktiivisuus, huolellisuus, läsnäolo ja osallistuminen kurssilla on välttävää tai tyydyttävää.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Opiskelija osoittaa hyviä tai kiitettäviä taitoja tunneilla, kurssitehtävissä, tentissä ja itsenäisessä työskentelyssä. Aktiivisuus, huolellisuus, läsnäolo ja osallistuminen kurssilla on hyvää tai kiitettävää.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osoittaa erinomaisia taitoja tunneilla, kurssitehtävissä, tentissä ja itsenäisessä työskentelyssä. Aktiivisuus, huolellisuus, läsnäolo ja osallistuminen kurssilla on erinomaista.

Lisätiedot

Toteutus järjestetään kysynnän mukaan. Toteutuksen osia voidaan järjestää myös englanniksi.