Siirry suoraan sisältöön

AV-alan liiketoiminta ja yrittäjyysLaajuus (5 op)

Tunnus: 2E00EX08

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa liiketoiminnan perusteet ja keskeiset käsitteet. Hän osaa laatia yritysanalyysin ja tehdä vertailuja liiketoimintamallien välillä. Opiskelija tuntee yritystoiminnan suunnitteluun ja aloittamiseen liittyviä tukiverkostoja. Hän osaa arvioida henkilökohtaisia valmiuksiaan toimia yrittäjänä.

Sisältö

Luennot, työpajat ja tehtävät. Business Model Canvas -työkalu.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Opiskelija osallistuu lähiopetukseen ja pienryhmätyöskentelyyn passiivisesti tai minimimäärän. Hän palauttaa tehtävät, mutta aikataulussa ja huolellisuudessa on puutteita. Opiskelija tunnistaa median yleisimmät liiketoimintamallit. Hän osaa ohjattuna analysoida liiketoiminnan edellytyksiä omassa toimintaympäristössään. Hän ymmärtää yrittäjyyden merkityksen työllistymisessä.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Opiskelija osallistuu aktiivisesti lähiopetukseen ja pienryhmätyöskentelyyn. Hän palauttaa tehtävät aikataulussa ja tehtävät on huolellisesti laadittu. Opiskelija tietää median yleisimmät liiketoimintamallit. Hän osaa analysoida liiketoiminnan edellytyksiä omassa toimintaympäristössään. Opiskelija tuntee yritystoiminnan suunnitteluun ja aloittamiseen liittyvät tukiverkostot. Hän ymmärtää yrittäjyyden merkityksen työllistymisessä. Hän osaa arvioida henkilökohtaisia valmiuksiaan toimia yrittäjänä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osallistuu lähiopetukseen ja pienryhmätyöskentelyyn aktiivisesti ja koko ryhmää tukien. Hän palauttaa tehtävät aikataulussa ja tehtävät on laadittu huolellisesti ja vahvalla sisällöllä. Opiskelija tietää median yleisimmät liiketoimintamallit. Hän osaa analysoida liiketoiminnan edellytyksiä omassa toimintaympäristössään. Opiskelija tuntee yritystoiminnan suunnitteluun ja aloittamiseen liittyvät tukiverkostot ja osaa hakea niistä aktiivisesti lisätietoa. Hän ymmärtää yrittäjyyden merkityksen työllistymisessä. Hän osaa arvioida realistisesti henkilökohtaisia valmiuksiaan toimia yrittäjänä.