Studies for Exchange Students, Hospitality Management: 24KVRESTO syksy 2024
Tunnus: 24KVRESTO
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2024-2025 | Syksy 2024 | Kevät 2025 | 1. / 2024 | 2. / 2024 | 3. / 2025 | 4. / 2025 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
24KVRESTO-1001 |
Autumn Semester 2024
(Valitaan opintopisteitä: 30) |
0 - 30 | |||||||
8T00CP93 | Functional facility design | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
T650B-5 | Nutritional Care | 6 | 6 | 6 | 3 | 3 | |||
8T00FW14 | Sustainable Events | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||
3B00DW33 | Experience Economy and Product Development | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
3B00DW35 | Tourism Marketing | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
3B00DW37 | Sustainable Nature and Event Tourism | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
24KVRESTO-1002 |
Spring Semester 2025
(Valitaan opintopisteitä: 26) |
0 - 26 | |||||||
T650B-5 | Nutritional Care | 6 | 6 | 6 | 3 | 3 | |||
8T00CP93 | Functional facility design | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
V387-5 | Finnish Cuisine and Customs | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||
8T00FW12 | Possibilities of Service Innovation in Global Sustainability and Wellbeing | 10 | 10 | 10 | 5 | 5 | |||
Yhteensä | 0 | 57 | 31 | 26 | 13 | 18 | 10.5 | 15.5 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
24KVRESTO-1001 |
Autumn Semester 2024
(Valitaan opintopisteitä: 30) |
0 - 30 |
8T00CP93 | Functional facility design | 5 |
T650B-5 | Nutritional Care | 6 |
8T00FW14 | Sustainable Events | 5 |
3B00DW33 | Experience Economy and Product Development | 5 |
3B00DW35 | Tourism Marketing | 5 |
3B00DW37 | Sustainable Nature and Event Tourism | 5 |
24KVRESTO-1002 |
Spring Semester 2025
(Valitaan opintopisteitä: 26) |
0 - 26 |
T650B-5 | Nutritional Care | 6 |
8T00CP93 | Functional facility design | 5 |
V387-5 | Finnish Cuisine and Customs | 5 |
8T00FW12 | Possibilities of Service Innovation in Global Sustainability and Wellbeing | 10 |