Studies for Exchange Students, Hospitality Management: Palveluliiketoiminnan kv-opinnot
Tunnus: 22KVRESTO
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2022-2023 | Syksy 2022 | Kevät 2023 | 1. / 2022 | 2. / 2022 | 3. / 2023 | 4. / 2023 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
22KVRESTO-1003 |
Autumn Semester 2022
(Valitaan (kpl): 0) |
0 | |||||||
8T00CP93 | Functional facility design | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
T650B-5 | Nutritional Care | 6 | 6 | 6 | 3 | 3 | |||
V387-5 | Finnish Cuisine and Customs | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
3B00DW33 | Experience Economy and Product Development | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
3B00DW35 | Tourism Marketing | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
3B00DW37 | Sustainable Nature and Event Tourism | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
22KVRESTO-1004 |
Spring Semester 2023
(Valitaan (kpl): 0) |
0 | |||||||
T650B-5 | Nutritional Care | 6 | 6 | 6 | 3 | 3 | |||
8T00CP93 | Functional facility design | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
V387-5 | Finnish Cuisine and Customs | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
8T00DQ72 | Uudet viisasten kivet | 10 | 10 | 10 | 5 | 5 | |||
Yhteensä | 0 | 57 | 31 | 26 | 15.5 | 15.5 | 13 | 13 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
22KVRESTO-1003 |
Autumn Semester 2022
(Valitaan (kpl): 0) |
0 |
8T00CP93 | Functional facility design | 5 |
T650B-5 | Nutritional Care | 6 |
V387-5 | Finnish Cuisine and Customs | 5 |
3B00DW33 | Experience Economy and Product Development | 5 |
3B00DW35 | Tourism Marketing | 5 |
3B00DW37 | Sustainable Nature and Event Tourism | 5 |
22KVRESTO-1004 |
Spring Semester 2023
(Valitaan (kpl): 0) |
0 |
T650B-5 | Nutritional Care | 6 |
8T00CP93 | Functional facility design | 5 |
V387-5 | Finnish Cuisine and Customs | 5 |
8T00DQ72 | Uudet viisasten kivet | 10 |