Studies for Exchange Students, Hospitality Management: Palveluliiketoiminnan kv-opinnot
Tunnus: 19KVRESTO
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2019-2020 | Syksy 2019 | Kevät 2020 | 1. / 2019 | 2. / 2019 | 3. / 2020 | 4. / 2020 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
19KVRESTO-1001 |
Autumn Semester 2019
(Valitaan (kpl): 0) |
0 | |||||||
8T00CP93 | Functional facility design | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
8T00BB24 | Ideasta yritykseksi | 10 | 10 | 10 | 5 | 5 | |||
T650B-5 | Nutritional Care | 6 | 6 | 6 | 3 | 3 | |||
8T00CR97 | Uudet viisasten kivet b) | 10 | 10 | 10 | 5 | 5 | |||
19KVRESTO-1002 |
Spring Semester 2020
(Valitaan (kpl): 0) |
0 | |||||||
8T00BB21 | Esimiehen työkalupakki | 10 | 10 | 10 | 5 | 5 | |||
8T00BB23 | Minä esimiehenä | 10 | 10 | 10 | 5 | 5 | |||
V387-5 | Finnish Cuisine and Customs | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
8T00CP93 | Functional facility design | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | |||
T650B-5 | Nutritional Care | 6 | 6 | 6 | 3 | 3 | |||
8T00CR97 | Uudet viisasten kivet b) | 10 | 10 | 10 | 5 | 5 | |||
Yhteensä | 0 | 77 | 31 | 46 | 15.5 | 15.5 | 23 | 23 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
19KVRESTO-1001 |
Autumn Semester 2019
(Valitaan (kpl): 0) |
0 |
8T00CP93 | Functional facility design | 5 |
8T00BB24 | Ideasta yritykseksi | 10 |
T650B-5 | Nutritional Care | 6 |
8T00CR97 | Uudet viisasten kivet b) | 10 |
19KVRESTO-1002 |
Spring Semester 2020
(Valitaan (kpl): 0) |
0 |
8T00BB21 | Esimiehen työkalupakki | 10 |
8T00BB23 | Minä esimiehenä | 10 |
V387-5 | Finnish Cuisine and Customs | 5 |
8T00CP93 | Functional facility design | 5 |
T650B-5 | Nutritional Care | 6 |
8T00CR97 | Uudet viisasten kivet b) | 10 |