Siirry suoraan sisältöön

Oppimateriaaleihin, menetelmiin ja sovelluksiin tutustuminen (3 op)

Toteutuksen tunnus: 1T00HE31-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.04.2024 - 01.05.2024

Ajoitus

02.05.2024 - 28.05.2024

Laajuus

3 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Täydennyskoulutus TAOK

Tavoitteet (OJ)

Tämä jatkokoulutus edistää kieliä opettavien opettajien ammatillista digipedagogista kehittymistä ja tukee opettajien jatkuvaa pedagogista yhteistyötä ja kehittämistä. Koulutuksella tavoitellaan sitä, että ammatillisen toisen asteen opiskelijoiden motivaatio kielten opiskelua kohtaan lisääntyy ja opiskelijoille tarjoutuu autenttisia mahdollisuuksia käyttää opiskelemaansa kieltä.

Sisältö (OJ)

Koulutuksessa käsitellään erilaisia verkkopohjaisia oppimateriaaleja ja menetelmiä, joilla ruotsin kielen oppimista voidaan tehostaa ja monipuolistaa. Osallistujat harjoittelevat sovelluksia, joilla voidaan luoda materiaaleja omaan opetukseen, esim. H5P. Sen työkalujen avulla voi luoda 60 erilaista interaktiivista materiaalia tai automaattisesti tarkastuvaa tehtävää. Mukana on runsaasti kielenopetukseen soveltuvia ääntä hyödyntäviä tehtäviä. Esim. erilaiset aukkotehtävät, kuvien raahaustehtävät, ääntämisharjoitukset ja interaktiiviset videot.

Osallistujat saavat koulutusjaksoon liittyvän kehittämistehtävän, joka puretaan seuraavana verkkopäivänä. Osallistujille tarjotaan mahdollisuus osallistua kehittämistehtävään liittyviin etätyöpajoihin välityöskentelyn aikana.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/hylätty