Possibilities of Service Innovation in Global Sustainability and WellbeingLaajuus (10 op)
Opintojakson tunnus: 8T00FW12
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 10 op
- Opetuskieli
- englanti
Osaamistavoitteet
Student
- is able to demonstrate the synergy between tourism, hospitality, well-being and sustainability
- is able to evaluate new service opportunities in global and regional context
- is able to add value in a cross-sectoral, multicultural team and global problem solving
- is able to apply possibilities of circular economy in development of sustainable service business
- is able to explain the value of research, development and innovation projects in enhancement of sustainability challenges
Sisältö
MITÄ näkökulmia monikulttuurisuus tuo hyvinvoinnin ja kestävyyden käsitteiden tarkasteluun?
MIKSI kestävyyshaasteiden ratkaisemiseen tarvitaan moninainen tiimi?
MIKSI hyvinvointia ja kestävyyttä tulisi ymmärtää kokonaisvaltaisesti?
MITEN kiertotalousajattelua sovelletaan kestäviin palveluihin ja tapahtumiin?
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Opiskelija osaa tunnistaa ja määritellä matkailun, vieraanvaraisuuden, hyvinvoinnin ja kestävyyden peruskäsitteistön.
Opiskelija tuntee erilaisia menettelytapoja, muttei osaa perustella valintojaan kiertotalouden kannalta palveluliiketoiminnassa.
Opiskelija osaa kuvata oman toimintansa taloudelliset ja hyvinvointia lisäävät vaikutukset. Opiskelija osaa työskennellä projektissa yhteistyössä eri alojen toimijoiden kanssa ja osaa tuoda omaa ammatillista osaamistaan tiimityöskentelyyn.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Opiskelija osaa selittää alaan liittyvien matkailun, vieraanvaraisuuden, hyvinvoinnin ja kestävyyden ilmiöiden ja käsitteiden väliset suhteet.
Opiskelija osaa valita eri vaihtoehdoista sopivimman menettelytavan ja perustella valintansa kiertotalouden edistämiseksi palveluliiketoiminnassa.
Opiskelija osaa kuvata ja arvioida oman toimintansa taloudellisia ja hyvinvointia lisääviä vaikutuksia monikulttuurisessa tiimissä. Opiskelija osaa tuoda omaa ammatillista osaamistaan tiimityöskentelyn voimavaraksi.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija ymmärtää laaja-alaisesti ja kykenee havainnollistamaan matkailun, vieraanvaraisuuden, hyvinvoinnin ja kestävyyden välisen synergian.
Opiskelija osaa etsiä erilaisia toimintatapoja ja ratkaisuvaihtoehtoja kiertotalouden edistämiseksi palveluliiketoiminnassa.
Opiskelija ymmärtää ja ennakoi toimintansa taloudelliset ja hyvinvointia edistävät vaikutukset.
Opiskelija osaa toimia monikulttuurisessa tiimissä.
Opiskelija osaa yhdistellä eri osaamisalueita ja kannustaa muita tiedon jakamiseen tiimityöskentelyssä.