Harjoittelu 1Laajuus (15 op)
Opintojakson tunnus: 8T00FV94
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 15 op
Osaamistavoitteet
Opiskelija:
− työskentelee ja harjaantuu suorittavan tason työtehtävissä restonomin osaamisalalla.
− osaa työskennellä asiakasrajapinnassa vieraanvaraisesti
− osaa työskennellä turvallisesti ja työpaikan laatukriteereiden mukaisesti.
− osaa käyttää työpaikan koneita ja laitteita sekä ohjelmistoja
− tutustuu alan työehtosopimukseen.
− osaa toimia työelämän viestintä- ja vuorovaikutustilanteissa
− osaa toimia työyhteisössä ja edistää omaa ja yhteisön hyvinvointia
Sisältö
MITÄ valmiuksia palveluliiketoiminnan alan työyhteisössä toimiminen edellyttää?
MITEN vieraanvaraisuus, tuloksellisuus ja vastuullisuus toteutuvat harjoittelupaikassa?
MITÄ kehitettävää tämän työpaikan näkökulmasta toimialalla näyttäisi olevan?
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opiskelija tunnistaa ja noudattaa omalle alalle tärkeitä toimintatapoja.
Opiskelija toimii yhteistyössä vastuullisesti ja on kehittänyt vuorovaikutustaitojaan.
Opiskelija antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.
Opiskelija tarkastelee ja arvioi asioita sekä omasta että lähiyhteisön näkökulmasta.