ElintarvikekemiaLaajuus (3 op)
Opintojakson tunnus: O831-10
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
Sisältö
Opintojakson tyyppi
Pakollinen vaihtoehtoinen
Opintojakson taso
Ammatilliset opinnot
Opintojakson tavoite
Opintojakson aikana perehdytään elintarvikekemian perusteisiin. Elintarvikkeita tarkastellaan biokemian ja ravinto-opin kannalta. Opintojakson aikana tehdään elintarvikeanalyysejä.
Opintojakson sisältö
- keskeiset elintarvikekemiaan liittyvät biokemialliset ilmiöt
- elintarvikkeet ja ravitsemus
- elintarvikeanalyysejä
Opetusmenetelmät
Luennot ja Laboratorioharjoitukset
Arviointimenetelmät:
Kirjalliset tehtävät, tentit, harjoitustyöt ja harjoitustöiden raportit
Edellytys opintojaksolle pääsemiseksi
Biokemia 1, Laiteanalytiikan opinnot
Kirjallisuus
Opetusmonisteet
Opettajan nimi
NN
Opetusvuosi
2. tai 3. vuosi, toteutetaan joka toinen vuosi
Kevätkaudella, 3.-4. periodi
Opetuskieli
Suomi