Siirry suoraan sisältöön

Hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelma, vuonna 2013 tai aiemmin aloittaneet

Tutkinto
Matkailu- ja ravitsemisalan ammattikorkeakoulututkinto
Tutkintonimike
Restonomi (AMK)
Laajuus
210 op

Tutkintonimike ja tutkinnon taso

Restonomi (AMK), NQF 6

Yhteystiedot

Satu Kylmälä

Hakukelpoisuus ja hakeminen

Ammattikorkeakoulun yleiset pääsyvaatimukset, ks. TAMKin www-sivut.

Aiemmin hankitun osaamisen tunnustaminen

Opiskelijan on mahdollista saada tunnustusta aiemmin hankitusta osaamisestaan.

Katso TAMKin yleiset AHOT-ohjeet

Tutkintovaatimukset ja niitä koskevat säännöt

Opetussuunnitelman mukaisten opintojen suorittaminen ja niitä vastaavan osaamistavoitteiden saavuttaminen.

Lisätietoja: TAMKin tutkintosääntö ja ammattikorkeakoululaki.

TAMKin tutkintosääntö

Ammattikorkeakoululaki ja asetus ammattikorkeakouluista

Tutkinnon profiili

Tutkinto on ammatillisesti suuntautunut Bachelor-tason korkeakoulututkinto.

Tutkinto vastaa Suomen kansallisen tutkintojärjestelmän ammattikorkeakoulututkinnolle asettamia kriteereitä sekä tutkintojen ja muun osaamisen eurooppalaisen viitekehystä.

Ammattikorkeakoululaki ja asetus ammattikorkeakouluista

Jatko-opintomahdollisuudet

Tutkinto antaa hakukelpoisuuden ylempään ammattikorkeakoulututkintoon tai maisteriopintoihin yliopistoissa ja muissa korkeakouluissa.

Opintosuoritukset ja niiden arviointi

Suoritusten arvioinnissa käytetään pohjana TAMKin yleisiä arviointikriteereitä

Tarkemmat arviointikriteerit löytyvät opintojen toteutussuunnitelmista. Opiskelijoiden kanssa sovitaan opintojakson alussa opintojakson suoritus- ja arviointitavat.

TAMKin tutkintosääntö

Valmistuminen

Opintojen suorittaminen ja osaamistavoitteiden saavuttaminen opetussuunnitelman mukaisessa laajuudessa.

Tutkinnon kehittäminen

Opetussuunnitelmassa on otettu huomioon opetus- ja kulttuuriministeriön linjaukset sekä TAMKin strategia.

Hotelli- ja ravintola-alan ko, Palvelujen tuottamisen ja johtamisen ko

Opetussuunitelman tunnus
(13RESTO)

Hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelma

Opetussuunitelman tunnus
(P12HOTRA)

Ajoitus ja rakenne:

Hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelma

Opetussuunitelman tunnus
(P11HOTRA)

Ajoitus ja rakenne:

Hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelma

Opetussuunitelman tunnus
(P10HOTRA)

Ajoitus ja rakenne:

Siirry alkuun