Siirry suoraan sisältöön

ElintarvikekemiaLaajuus (3 op)

Opintojakson tunnus: O831-10

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op

Sisältö

Opintojakson tyyppi
Pakollinen vaihtoehtoinen

Opintojakson taso
Ammatilliset opinnot

Opintojakson tavoite
Opintojakson aikana perehdytään elintarvikekemian perusteisiin. Elintarvikkeita tarkastellaan biokemian ja ravinto-opin kannalta. Opintojakson aikana tehdään elintarvikeanalyysejä.

Opintojakson sisältö
- keskeiset elintarvikekemiaan liittyvät biokemialliset ilmiöt
- elintarvikkeet ja ravitsemus
- elintarvikeanalyysejä

Opetusmenetelmät
Luennot ja Laboratorioharjoitukset

Arviointimenetelmät:
Kirjalliset tehtävät, tentit, harjoitustyöt ja harjoitustöiden raportit

Edellytys opintojaksolle pääsemiseksi
Biokemia 1, Laiteanalytiikan opinnot

Kirjallisuus
Opetusmonisteet

Opettajan nimi
NN

Opetusvuosi
2. tai 3. vuosi, toteutetaan joka toinen vuosi

Kevätkaudella, 3.-4. periodi

Opetuskieli
Suomi

Siirry alkuun