Skip to main content

Practical Training 1 (15cr)

Code: 8T00GL04-3004

General information


Enrolment period
30.09.2025 - 30.05.2026
Registration for the implementation has begun.
Timing
01.01.2026 - 31.12.2026
The implementation has not yet started.
Credits
15 cr
RDI portion
15 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Sanna Luoto
Taija Karhe
Person in charge
Taija Karhe
Course
8T00GL04

Objectives (course unit)

During the training period, you will familiarize yourself with practical tasks and apply the learned knowledge and skills in working life in the field of service business.

Student:
- works at a practical level of tasks in the field of hospitality
- can work on client interface hospitally
- can work safely and in accordance with the quality criteria for the job.
- can use machines and equipment for jobs and software
- gets acquainted with the field of collective agreement.
- participates in working life communication and interaction situations
- able to act in the work community and to promote their own and the Community's well-being

Content (course unit)

WHAT are the capacity to operate in the service business in the field of service?
HOW does hospitality, profitability and accountability come true at the internship?
WHAT are the development of this job in the industry seems to be?

Assessment criteria, pass/fail (course unit)

Student identifies and adheres to its own field important practices.
Student works in cooperation responsibly and has developed interaction skills.
Student gives and receives feedback actively and constructively.
Student will review and evaluate things from both your own and from the point of view of the local community.

Location and time

Suositellaan suoritettavaksi ensimmäisen vuosikurssin jälkeen keväällä/kesällä.

Assessment scale

0-5

Teaching methods

Työssäoppiminen

Student workload

Laajuus 10-15 op (270-405 h; 1 op. = 27 h)

Completion alternatives

Aikaisemmin hankittu osaaminen voidaan tunnistaa ja tunnustaa ns. ahotoinnin kautta (AHOT)
Voit hakea hyväksilukua, jos olet työskennellyt päätoimisesti vähintään puoli vuotta samassa työpaikassa tehden monipuolisia alan työtehtäviä tutkinto-ohjelman mukaisissa toimintaympäristöissä (toimitila, ammattikeittiö, hotelli ja ravintola).

Työsuhde voi olla ollut kokoaikainen tai osa-aikainen, kuitenkin siten, että ahotoinnissa 1 op = 27 h töitä. Työkokemus on voinut karttua maksimissaan kahdessa (2) eri työtehtävässä/työpaikassa/organisaatiossa. Alan perustutkintoon sisältynyttä työssäoppimista ei hyväksytä harjoitteluksi.

"Voinko hakea AHOT-menettelyä, kun minulla on yli puoli vuotta työkokemusta, mutta useista eri työpaikoista?
- Kyllä voit hakea, selvitä hakemuksessasi kaikki työpaikat ja kertynyt osaaminen. Jokainen hakemus tarkastellaan tapauskohtaisesti ja opiskelijan omaan henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan peilaten."

Hyväksilukua haetaan Pakissa eAHOT-järjestelmässä:

1) Lue ensin eAHOT-hyväksilukujärjestelmän opiskelijan ohjeet, ja sieltä erityisesti luku 4. eAHOT hakemuksen tekeminen, jotta hakemuksesi menee kerralla oikein eikä käsittely viivästy.

2) Täytä sähköinen hyväksilukuhakemus.

Kohta: Opinnot tai osaamiset -> valitse: lisää olemassa oleva osaaminen
Kohta: Haettavan hyväksilukemisen tyyppi -> valitse: korvaaminen

3) Lisää tarvittavat liitteet:

Kohtaan Kuvaus: omin sanoin selvitys monipuolisista alan työtehtävistä, joita olet työpaikassa tehnyt
Kohtaan Saamani osaamisen kuvaus suhteessa osaamistavoitteisiin: lyhyt selostus omin sanoin omasta osaamisestasi suhteessa harjoittelun tavoitteisiin
Kohtaan Liitteet: lataa tiedostona työtodistus/-todistukset, joiden perusteella haet hyväksilukua.

Practical training and working life cooperation

Tutkintoon kuuluva pakollinen harjoittelu.

International connections

Harjoittelu on mahdollista suorittaa ulkomailla.

Go back to top of page