As a Gastrotourist in the World (6 cr)
Code: 8T00GU52-3001
General information
- Enrolment period
- 22.11.2023 - 05.01.2024
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.01.2024 - 22.03.2024
- Implementation has ended.
- Credits
- 6 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 25
Objectives (course unit)
Opiskelija osaa
- gastromatkailun keskeiset käsitteet
- käyttää gastronomiaa matkailuvalttina
- osaa tuotteistaa moniaistisia elämyksiä.
Content (course unit)
Mikä on gastromatkailun merkitys?
Miten elämyksellisyys näkyy gastronomiassa?
Miten erilaiset kulttuurit näkyvät gastronomiassa?
Miten gastronomian ja matkailun voi tuotteistaa?
Assessment criteria, satisfactory (1-2) (course unit)
Osaa tunnistaa gastromatkailuun liittyvät käsitteet. Osaa tuottaa eri kulttuurien gastronomiaa suunnitelmien mukaan. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Tarkastelee ja arvioi palautetta pääasiassa omasta näkökulmastaan.
Assessment criteria, good (3-4) (course unit)
Osaa jäsentää gastromatkailuun liittyvät käsitteet ja ymmärtää niiden merkityksen toimialalla. Osaa hyödyntää ruokaa ja juomaa matkailuvalttina asiakaslähtöisesti. Osaa vertailla ja arvioida gastromatkailutuotteita liikeidean huomioiden. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.
Assessment criteria, excellent (5) (course unit)
Ymmärtää gastromatkailun merkityksen toimialan kehittämisessä. Osaa tuottaa elämyksellisiä gastromatkailutuotteita asiakaslähtöisesti, taloudellisesti ja kannattavasti erilaiset liikeideat huomioiden. Osaa analysoida palautetta ja sitoutuu itsensä sekä tiiminsä kehittämiseen. Osaa toimia joustavasti palveluprosessissa kannattavuuden huomioiden.
Location and time
Lähiopiskelu TAMKilla
Vierailut
Tarkempi aikataulu Moodlessa
Assessment methods and criteria
-osallistuminen yhteisiin luentoihin ja projekteihin -> portfolio: oppimistehtävät ja/tai oppimispäiväkirja + tentti
-projektityöskentelyn tuotoksen ja prosessin arviointi arviointikohteiden perusteella
Assessment scale
0-5
Teaching methods
-luennot ja harjoitukset/tehtävät yksin ja tiimissä
-projektityöskentely
-vierailut
Learning materials
Annetaan kurssin yhteydessä, tiedot/linkit ja materiaali saatavilla Moodlessa
Student workload
Opintojakson laajuus on 6 op x 27 h = 162 h
Content scheduling
Kurssi toteutuu periodissa 3 eli viikoilla 2-8 perjantaisin klo 9-15. Lisäksi on itsenäistä työskentelyä.
Moodlessa on kertakohtainen selvitys kurssin kulusta.
Practical training and working life cooperation
-vierailut lähialueen organisaatioissa - yhteistyöverkosto
Further information
Kurssi alkaa perjantaina 12.1.24 klo 9.00 Catering Studiolla.
Perjantaina 19.1. -24 on omakustanteinen messumatka Helsinkiin Matka24-messuille, joka toteutetaan, jos suurin osa ryhmän jäsenistä lähtee, ei-lähtijöille erillinen tehtävä.
Loppuprojekti