Skip to main content

As a Gastrotourist in the World (8 cr)

Code: 8T00CP92-3007

General information


Enrolment period
22.11.2019 - 05.01.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.01.2020 - 01.03.2020
Implementation has ended.
Credits
8 cr
Local portion
8 cr
RDI portion
2 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
TAMK Languages and Communication
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 24
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Arja Luiro
Riitta Brännare
Person in charge
Satu Kylmälä
Course
8T00CP92

Objectives (course unit)

Opiskelija osaa
- gastromatkailun keskeiset käsitteet
- käyttää gastronomiaa matkailuvalttina
- osaa tuotteistaa moniaistisia elämyksiä.

Content (course unit)

Mikä on gastromatkailun merkitys?
Miten elämyksellisyys näkyy gastronomiassa?
Miten erilaiset kulttuurit näkyvät gastronomiassa?
Miten gastronomian ja matkailun voi tuotteistaa?

Assessment criteria, satisfactory (1-2) (course unit)

Osaa tunnistaa gastromatkailuun liittyvät käsitteet. Osaa tuottaa eri kulttuurien gastronomiaa suunnitelmien mukaan. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Tarkastelee ja arvioi palautetta pääasiassa omasta näkökulmastaan.

Assessment criteria, good (3-4) (course unit)

Osaa jäsentää gastromatkailuun liittyvät käsitteet ja ymmärtää niiden merkityksen toimialalla. Osaa hyödyntää ruokaa ja juomaa matkailuvalttina asiakaslähtöisesti. Osaa vertailla ja arvioida gastromatkailutuotteita liikeidean huomioiden. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.

Assessment criteria, excellent (5) (course unit)

Ymmärtää gastromatkailun merkityksen toimialan kehittämisessä. Osaa tuottaa elämyksellisiä gastromatkailutuotteita asiakaslähtöisesti, taloudellisesti ja kannattavasti erilaiset liikeideat huomioiden. Osaa analysoida palautetta ja sitoutuu itsensä sekä tiiminsä kehittämiseen. Osaa toimia joustavasti palveluprosessissa kannattavuuden huomioiden.

Assessment scale

0-5

Teaching methods

Luennot
Harjoitukset
Tiimityö

Student workload

Opintojakson laajuus on 6 op. Siihen on mahdollista liittää 2 op:een gastromatka Saksaan tai 2 op:een gastromatka Unkariin (ravintolapäivän järjestäminen).

Content scheduling

Tunnit pidetään pääsääntöisesti tiistaisin klo 8-11 ja perjantaisin klo 8-16, 3.periodissa. Kurssi alkaa tiistaina 7.1.2020.Tarkempi aikataulu annetaan viimeistään opintojakson aloituskerralla.

Further information

Gastromatkailu 3-5 op
Ruoan ja juoman yhdistäminen 5 op

Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Suorituksia puuttuu.

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osaa tunnistaa gastromatkailuun liittyvät käsitteet.
Osaa tuottaa eri kulttuurien gastronomiaa suunnitelmien mukaan.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Tarkastelee ja arvioi palautetta pääasiassa omasta näkökulmastaan.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osaa jäsentää gastromatkailun käsitteet ja ymmärtää niiden merkityksen toimialalla.
Osaa hyödyntää ruokaa ja juomaa matkailuvalttina asiakaslähtöisesti.
Osaa vertailla ja arvioida gastromatkailutuotteita liikeidean huomioiden.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Ymmärtää gastromatkailun merkityksen toimialan kehittämisessä.
Osaa tuottaa elämyksellisiä gastromatkailutuotteita asiakaslähtöisesti, taloudellisesti ja kannattavasti erilaiset liikeideat huomioiden.
Osaa analysoida palautetta ja sitoutuu itsensä sekä tiiminsä kehittämiseen.
Osaa toimia joustavasti palveluprosessissa kannattavuuden huomioiden.

Go back to top of page