Skip to main content

Productisation of Service (10 cr)

Code: 8T00BB25-3012

General information


Enrolment period
08.05.2020 - 17.08.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
28.08.2020 - 02.10.2020
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
8 cr
Virtual portion
2 cr
RDI portion
4 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
10 - 40
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Tuija Ylä-Viteli
Tuija Heikkilä
Person in charge
Satu Kylmälä
Course
8T00BB25

Objectives (course unit)

Students are able
- to define the name, content, and price for the product
- to include customers / service users in the product development process
- to produce a multisensory and high-quality service

Content (course unit)

WHAT is the customer’s role in productisation of products?
WHY is the service experience important?
HOW to productise service?

Location and time

Ennakkotehtävä julkaistaan 14.5.2020
Zoom-palaveri ennakkotehtävästä 12.5.2020 klo 16.30-17.30

Kontaktipäivät syksyllä 2020
28.-29.8. pe-la
10.9 zoom
24.9-26.9 to-pe-la
2.10 pe

HUOM. Opintojakso on Moodlessa (ei Tabulassa). Tarkempi kirjautuminen ilmoitetaan myöhemmin.

Exam schedules

Kirjatentti 28.8.2020 klo 8.00-10.00 (Palvelumuotoilun bisneskirja)

Uusintatentit EXAM-järjestelmässä.
1. uusinta 25.9.2020 kontaktituntien jälkeen
2.uusinta 1.10.2020

Evaluation methods and criteria

Kirjatentti 30%
Vertaisarviointi 20%
Projektityö (timitehtävä) 50%

Assessment scale

0-5

Teaching methods

Kirjatentti
luennot
harjoitukset / projektitehtävä tiimityönä

Learning materials

Palvelumuotoilun bisneskirja. Mikko Koivisto, Johanna Säynäjäkangas ja Sofia Forsberg. Almatalent. 2019
Saatavana e-kirjana

Muu palvelumuotoilua käsittelevä kirjallisuus

Student workload

270 h
kontaktiopetus 40h yhteisesti
kirjatentti (1½ op) - 40h
itsenäinen työskentely ja tiimityöskentely 190 h

Completion alternatives

AHOT-osaamisen näyttö 21.8.2020 (perjantai).
Ahot-hakemus tehtävä viimeistään maanantaina 17.8.2020 HyväHot-järjestelmään.

Practical training and working life cooperation

projektityö tehdään yritykseen/hankkeeseen

Go back to top of page