Productisation of Service (10 cr)
Code: 8T00BB25-3012
General information
- Enrolment period
- 08.05.2020 - 17.08.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 28.08.2020 - 02.10.2020
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Local portion
- 8 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- RDI portion
- 4 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 10 - 40
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
Objectives (course unit)
Students are able
- to define the name, content, and price for the product
- to include customers / service users in the product development process
- to produce a multisensory and high-quality service
Content (course unit)
WHAT is the customer’s role in productisation of products?
WHY is the service experience important?
HOW to productise service?
Location and time
Ennakkotehtävä julkaistaan 14.5.2020
Zoom-palaveri ennakkotehtävästä 12.5.2020 klo 16.30-17.30
Kontaktipäivät syksyllä 2020
28.-29.8. pe-la
10.9 zoom
24.9-26.9 to-pe-la
2.10 pe
HUOM. Opintojakso on Moodlessa (ei Tabulassa). Tarkempi kirjautuminen ilmoitetaan myöhemmin.
Exam schedules
Kirjatentti 28.8.2020 klo 8.00-10.00 (Palvelumuotoilun bisneskirja)
Uusintatentit EXAM-järjestelmässä.
1. uusinta 25.9.2020 kontaktituntien jälkeen
2.uusinta 1.10.2020
Evaluation methods and criteria
Kirjatentti 30%
Vertaisarviointi 20%
Projektityö (timitehtävä) 50%
Assessment scale
0-5
Teaching methods
Kirjatentti
luennot
harjoitukset / projektitehtävä tiimityönä
Learning materials
Palvelumuotoilun bisneskirja. Mikko Koivisto, Johanna Säynäjäkangas ja Sofia Forsberg. Almatalent. 2019
Saatavana e-kirjana
Muu palvelumuotoilua käsittelevä kirjallisuus
Student workload
270 h
kontaktiopetus 40h yhteisesti
kirjatentti (1½ op) - 40h
itsenäinen työskentely ja tiimityöskentely 190 h
Completion alternatives
AHOT-osaamisen näyttö 21.8.2020 (perjantai).
Ahot-hakemus tehtävä viimeistään maanantaina 17.8.2020 HyväHot-järjestelmään.
Practical training and working life cooperation
projektityö tehdään yritykseen/hankkeeseen