Skip to main content

We Make Future Together (10 cr)

Code: 8T00BB27-3009

General information


Enrolment period
25.11.2019 - 21.02.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
05.03.2020 - 30.04.2020
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
10 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Arja Luiro
Jaana Sahlsten
Person in charge
Satu Kylmälä
Course
8T00BB27

Objectives (course unit)

Students are able
- to express their justified view on the field of business and its development
- to make visible the hospitality management brand of Tampere University of Applied Sciences
- to evaluate and reflect on themselves and their professional growth

Content (course unit)

WHAT is the hospitality management brand of Tampere University of Applied Sciences like?
Why is networking important?
HOW do I grow into a professional and develop the field of business?

Exam schedules

Laskennan tentti 27.3.2020.
Laskennan uusintatentti 17.4.2020

Evaluation methods and criteria

Ammatillinen osallistuminen 10 %
Tiimitehtävä 50 %
GASTRO-essee 20 %
Tentti (laskenta) 20 %
Kirjatehtävä S
CV, kehityskeskustelu ja oma uratarina S

Assessment scale

0-5

Student workload

Lähiopetus torstaisin ja perjantaisin, noin 120 h
Itsenäiseen-/tiimityöskentelyyn on varattu ma-ti-ke, noin 150 h
Opintojakson laajuus on 10 op x 27 h = 270 h opiskelijan työtä.

Content scheduling

To 5.3. 11-16 Opintojakson aloitus, ideointipaja (teema ja tavoitteet RESTOSMASHiin)
Pe 6.3. 9-15 Laskentatoimi/kirjanpito, tuloslaskelma ja tase, 12- Tiimin tarina, RESTOSMASH-toteutusmallin esitykset)
To 12.3. 9-16 Aamupäivä itsenäistä tiedonhankintaa ja iltapäivä teoriaviitekehyksen esitykset
Pe 13.3. 8-17 GASTRO-messut
To 19.3. 9-16 Tulevaisuuden ruoka ja messutehtävän purku, tasapainotettu mittaristo
Pe 20.3. 9-14 Ohjattu RESTOSMASH, laskennan kertauspaja
To 26.3. 9-16 Ohjattu RESTOSMASH-paja
Pe 27.3. 9-14 Laskennan tentti
To 2.4. 9-16 Kehityskeskustelut, RESTOSMASH-paja
Pe 3.4. 9-14 Kehityskeskustelut, RESTOSMASH-paja
To 9.4. 9-16 Kehityskeskustelut, RESTOSMASH-paja
To 16.4. 9-11 RESTOSMASH-paja
Pe 17.4. 9-14 Uratarinoiden esitykset ja laskennan uusintatentti
To 23.4. RESTOSMASH-TAPAHTUMA
Pe 24.4. 9-14 Raporttien viimeistely ja palautus. RESTOSMASH yhteenveto tiimeittäin. Yhteinen kurssin päätös.

Practical training and working life cooperation

RESTOSMASH

Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opintojakson suorituksessa on puutteita.

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Tapahtuman sisältö ja toteutus ovat perinteisiä ja toimialalle tyypillisiä. Tapahtuman näkyvyys toimialalla on vähäistä. Opiskelija on osallistunut tapahtuman suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan vaihtelevasti. Hän ei ole sitoutunut kokonaisuuteen. Opiskelija työskentelee tiimissään, mutta ei ota vastuuta koko tiimin toiminnasta. Hän ei kykene arvioimaan omaa tai tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu ei näy aina hänen toiminnassaan.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa verkostoja hyödyntäen. Tapahtuma saa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija ymmärtää suunnittelun, toteutuksen, seurannan ja arvioinnin mittaamisen merkityksen tapahtumassa. Opiskelija työskentelee aktiivisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy hänen toiminnassaan. Hän tuo esille restonomibrändiä.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu innovatiivisella tavalla yhteistyössä alan toimijoiden kanssa uusia verkostoja luoden ja hyödyntäen. Tapahtuma tuo toimialalle uusia näkökulmia. Tapahtuma saa laajaa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija osaa kokonaisvaltaisesti suunnitella, toteuttaa, seurata ja arvioida valittujen mittareiden avulla erilaisia tapahtumia. Opiskelija työskentelee vastuullisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy vastuullisena ja yhteistyökykyisenä toimintana. Hän tuo esille positiivisella tavalla restonomibrändiä verkostoissa.

Go back to top of page