Skip to main content

Introduction to Field (10 cr)

Code: 8T00BB16-3013

General information


Enrolment period
02.07.2018 - 20.08.2018
Registration for the implementation has ended.
Timing
21.08.2018 - 12.10.2018
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Virtual portion
2 cr
RDI portion
2 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 65
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Jaana Sahlsten
Tuija Heikkilä
Marja-Liisa Timperi
Person in charge
Tuija Heikkilä
Course
8T00BB16

Objectives (course unit)

Students are able
- to build a conception of the field of business, its history, progress, and development
- to recognise the current challenges of nutrition, hygiene, and accommodation services by observing
- based on the above mentioned to build their own understanding of the development of the field of business

Content (course unit)

WHAT know-how is needed in the restaurant and service business today?
WHY is hospitality an essential part of the service?
HOW can I develop into a skilful customer servant?

Assessment methods and criteria

Restonomikoulutuksen keihäänkärjet (osuus arvioinnista 25 %)
Yritysanalyysitehtävä (osuus arvioinnista 25 %)
Kestävän kehityksen tapahtuma (25 %)
Vertaisarviointi ja kirjallinen itsearviointi (15 % arvioinnista)
Essee 10 %
Asteikolla hyväksytty/hylätty arvioidaan:
ympäristöpassin suorus, palvelupolku

Assessment scale

0-5

Teaching methods

Luennot
Harjoitukset
Tiimityöskentely
Esitykset
Yritysvierailut
Haastattelut, havainnoinnit
Tiedonhaun opetusta integroidaan opntojaksoon 6 h

Learning materials

Kirjallisuuustehtävän aineisto valitaan opintojakson alussa tiimeittäin.

Student workload

10 op *27 h = 270 tuntia opiskelijan työtä
Luennot, harjoitukset ja tiimitapaamiset 1,5 op
Ketävän kehityksen tapahtuma ja ympäristöpassi 2,5 op
Restonimikoulutuksen keihäänkärjet 2,5 op
Essee 1 op
Yritysanalyysi 2,5 op

Content scheduling

Opetus tiistaisin klo 9.00-16.00, keskiviikkoisin klo 8.00-16.00 ja perjantaisin klo 8.00-14.00 välillä. Itsenäistä työskentelyä on kontaktituntien välissä opintojaksototeutuksen mukaisesti.

Completion alternatives

AHOT: Suorituksena tentti ja haastattelu

Practical training and working life cooperation

Harjoitteluseminaari
Yritysvierailut
Projektitehtävä, jossa vuoropuhelu työelämän kanssa

Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija ei tunnista eikä osaa määritellä toimialan erityispiirteitä.
Opiskelija ei suoriudu annetuista tehtävistä.
Opiskelija ei ota vastuuta omasta toiminnastaan.

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osaa tunnistaa ja määritellä toimialan erityispiirteitä.
Suoriutuu annetuista tehtävistä tiimityöskentelyn avulla.
Ottaa vastuun omasta toiminnastaan. Tunnistaa vuorovaikutustaitonsa. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osaa vertailla ja jäsentää toimialan erityispiirteitä.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osaa analysoida laaja-alaisesti toimialaa ja toiminnan kehittämistarpeita. Osa yhdistää esille tuodut asiat ammatilliseen kontekstiin.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.

Go back to top of page