Introduction to Field (10 cr)
Code: 8T00BB16-3013
General information
- Enrolment period
- 02.07.2018 - 20.08.2018
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 21.08.2018 - 12.10.2018
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- RDI portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 65
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
- Teachers
- Jaana Sahlsten
- Tuija Heikkilä
- Marja-Liisa Timperi
- Person in charge
- Tuija Heikkilä
- Course
- 8T00BB16
Objectives (course unit)
Students are able
- to build a conception of the field of business, its history, progress, and development
- to recognise the current challenges of nutrition, hygiene, and accommodation services by observing
- based on the above mentioned to build their own understanding of the development of the field of business
Content (course unit)
WHAT know-how is needed in the restaurant and service business today?
WHY is hospitality an essential part of the service?
HOW can I develop into a skilful customer servant?
Assessment methods and criteria
Restonomikoulutuksen keihäänkärjet (osuus arvioinnista 25 %)
Yritysanalyysitehtävä (osuus arvioinnista 25 %)
Kestävän kehityksen tapahtuma (25 %)
Vertaisarviointi ja kirjallinen itsearviointi (15 % arvioinnista)
Essee 10 %
Asteikolla hyväksytty/hylätty arvioidaan:
ympäristöpassin suorus, palvelupolku
Assessment scale
0-5
Teaching methods
Luennot
Harjoitukset
Tiimityöskentely
Esitykset
Yritysvierailut
Haastattelut, havainnoinnit
Tiedonhaun opetusta integroidaan opntojaksoon 6 h
Learning materials
Kirjallisuuustehtävän aineisto valitaan opintojakson alussa tiimeittäin.
Student workload
10 op *27 h = 270 tuntia opiskelijan työtä
Luennot, harjoitukset ja tiimitapaamiset 1,5 op
Ketävän kehityksen tapahtuma ja ympäristöpassi 2,5 op
Restonimikoulutuksen keihäänkärjet 2,5 op
Essee 1 op
Yritysanalyysi 2,5 op
Content scheduling
Opetus tiistaisin klo 9.00-16.00, keskiviikkoisin klo 8.00-16.00 ja perjantaisin klo 8.00-14.00 välillä. Itsenäistä työskentelyä on kontaktituntien välissä opintojaksototeutuksen mukaisesti.
Completion alternatives
AHOT: Suorituksena tentti ja haastattelu
Practical training and working life cooperation
Harjoitteluseminaari
Yritysvierailut
Projektitehtävä, jossa vuoropuhelu työelämän kanssa
Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija ei tunnista eikä osaa määritellä toimialan erityispiirteitä.
Opiskelija ei suoriudu annetuista tehtävistä.
Opiskelija ei ota vastuuta omasta toiminnastaan.
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa tunnistaa ja määritellä toimialan erityispiirteitä.
Suoriutuu annetuista tehtävistä tiimityöskentelyn avulla.
Ottaa vastuun omasta toiminnastaan. Tunnistaa vuorovaikutustaitonsa. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta.
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa vertailla ja jäsentää toimialan erityispiirteitä.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa analysoida laaja-alaisesti toimialaa ja toiminnan kehittämistarpeita. Osa yhdistää esille tuodut asiat ammatilliseen kontekstiin.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.