Productisation of Service (10 cr)
Code: 8T00BB25-3008
General information
- Enrolment period
- 01.06.2018 - 17.08.2018
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 05.10.2018 - 01.12.2018
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Local portion
- 9 cr
- Virtual portion
- 1 cr
- RDI portion
- 4 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 1 - 45
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
Objectives (course unit)
Students are able
- to define the name, content, and price for the product
- to include customers / service users in the product development process
- to produce a multisensory and high-quality service
Content (course unit)
WHAT is the customer’s role in productisation of products?
WHY is the service experience important?
HOW to productise service?
Location and time
kontaktiopetus:
pe 5.10 klo 9-16
la 6.10 klo 8.30-14.30
to 1.11 klo 16.30-20
pe 2.11 klo 8-16.00
to 13.11 klo 16.30-19.00 välillä skype-ohjaus tiimeittäin
pe 30.11 8-16.00
la 1.12 klo 8.30-14.30
Exam schedules
kirjatentti Juha Tuulaniemi 2011, Palvelumuotoilu + mahdollisesti muuta materiaalia (ilmoitetaan opintojakson aloituskerralla)
lauantai 1.12.2018 klo 8.30-11.30
Evaluation methods and criteria
1.Ennakkotehtävä suoritettu
2. Yksilö
Kirjatentti, Tuulaniemi, Palvelumuotoilu
+ mahdollinen muu materiaali 50%
3. Tiimitehtävä
Ideasta palvelutuotteeksi 50% (sisältää yhtenä osana myös vertaisarvioinnin)
Assessment scale
0-5
Teaching methods
luennot
harjoitukset
tiimitehtävä:yritysprojekti
Learning materials
Juha Tuulaniemi 2011, Palvelumuotoilu
muu materiaali
Student workload
10op = 270h opiskelijan työtä
kontaktitunnit (katso yllä kontaktipäivät) + itsenäinen työskentely
Content scheduling
ennakkotehtävä - kontaktipäivät - itsenäinen työskentely
Completion alternatives
Ahot osaaamisen näyttö perjantaina 24.8.2018 (aikataulu selviää myöhemmin )
Hakemus Hyvähot-järjestelmään 17.8 mennessä viimeistään
Practical training and working life cooperation
tiimin yritysprojekti
Further information
Ennakkotehtävä julkaistaan Tabulassa viimeistään maanantaina 17.9.2018 opintojaksolle ilmoittautuneille.
Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija ei tunnista palvelumuotoilun käsitteistöä eikä tunne palvelumuotoilun menetelmiä niin, että osaisi käyttää niitä.
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija tunnistaa palvelumuotoilun käsitteistön ja osaa kuvata käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden.
Opiskelija tuntee erilaisia palvelumuotoilun menetelmiä ja käyttää niitä ohjatusti.
Opiskelija tarkastelee ja arvioi asioita omasta näkökulmastaan.
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija jäsentää palvelumuotoilun käsitteen alaan liittyvänä ilmiönä ja osaa soveltaa sitä taloudellisesti kannattavan ja laadukkaan käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden suunnittelussa.
Opiskelija osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja sitoutuneesti noudattaen palvelualalle tärkeitä vaatimuksia.
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija ymmärtää palvelumuotoilun käsitteen ammatillisessa kontekstissa ja osaa soveltaa sekä analysoida sitä taloudellisesti kannattavan ja laadukkaan käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden suunnittelussa.
Opiskelija osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja sitoutuneesti oman palvelualan vaatimukset ja tarpeet huomioon ottaen.