Productisation of Service (10 cr)
Code: 8T00BB25-3007
General information
- Enrolment period
- 01.06.2018 - 21.09.2018
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 23.10.2018 - 12.12.2018
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Local portion
- 9 cr
- Virtual portion
- 1 cr
- RDI portion
- 4 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 1 - 65
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
- Teachers
- Tuija Ylä-Viteli
- Eija Reunanen
- Mikael Lindell
- Person in charge
- Tuija Ylä-Viteli
- Course
- 8T00BB25
Objectives (course unit)
Students are able
- to define the name, content, and price for the product
- to include customers / service users in the product development process
- to produce a multisensory and high-quality service
Content (course unit)
WHAT is the customer’s role in productisation of products?
WHY is the service experience important?
HOW to productise service?
Location and time
23.10.2018-12.12.2018
Exam schedules
Kirjatentti keskiviikko 28.11.2018 klo 8-10
1.uusinta maanantai 17.12 klo 9-11
2. uusinta : sovitaan opintojakson aloituskerralla
Tentittävä kirja; Juha Tuulaniemi 2011, Palvelumuotoilu.
Evaluation methods and criteria
Kirjatentti (yksilö) 20%
Yritysprojekti (tiimityö) 60%
Tiimin vertaisarviointi 20%
Innoevent (yksilö) hyväksytty suoritus
Assessment scale
0-5
Teaching methods
luennot
harjoitukset
tiimitehtävä (yritysprojekti)
kirjatentti
Innoevent -tapahtumaan osallisutminen
Learning materials
Tuulaniemi Juha 2011, Palvelumuotoilu.
Muu materiaali
Student workload
1op = 27h opiskelijan työtä
10 op = 270h opiskelijan työtä
kontaktitunnit 2. periodissa
tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 8-16 ja perjantaisin klo 8-11
HUOM. perjantaina 2.11 klo 8-15
Innoevent vko 45: 5.11-9.11.2018 klo 8-17
Muutokset mahdollisia.
Tiimin oman yritysprojektin aikataulu vaikuttaa ajankäyttöön. Käyttäjälähtöistä tietoa hankintaan yritysprojektin tavoitteiden mukaisesti eri menetelmiä käyttäen.
Completion alternatives
AHOT-osaamisen näyttö
(Hyvä Hot- järjestelmän kautta hakemus viimeistään 14.9.2018 mennessä)
Practical training and working life cooperation
Innoevent-tapahtuma
Tiimityönä yritysprojekti
International connections
Innoevent-tapahtumassa mahdollisuus osallistua KV-tiimiin.
Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija ei tunnista palvelumuotoilun käsitteistöä eikä tunne palvelumuotoilun menetelmiä niin, että osaisi käyttää niitä.
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija tunnistaa palvelumuotoilun käsitteistön ja osaa kuvata käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden.
Opiskelija tuntee erilaisia palvelumuotoilun menetelmiä ja käyttää niitä ohjatusti.
Opiskelija tarkastelee ja arvioi asioita omasta näkökulmastaan
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija jäsentää palvelumuotoilun käsitteen alaan liittyvänä ilmiönä ja osaa soveltaa sitä taloudellisesti kannattavan ja laadukkaan käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden suunnittelussa.
Opiskelija osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja sitoutuneesti noudattaen palvelualalle tärkeitä vaatimuksia.
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija ymmärtää palvelumuotoilun käsitteen ammatillisessa kontekstissa ja osaa soveltaa sekä analysoida sitä taloudellisesti kannattavan ja laadukkaan käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden suunnittelussa.
Opiskelija osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja sitoutuneesti oman palvelualan vaatimukset ja tarpeet huomioon ottaen