Skip to main content

Productisation of Service (10 cr)

Code: 8T00BB25-3007

General information


Enrolment period
01.06.2018 - 21.09.2018
Registration for the implementation has ended.
Timing
23.10.2018 - 12.12.2018
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
9 cr
Virtual portion
1 cr
RDI portion
4 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
1 - 65
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Tuija Ylä-Viteli
Eija Reunanen
Mikael Lindell
Person in charge
Tuija Ylä-Viteli
Course
8T00BB25

Objectives (course unit)

Students are able
- to define the name, content, and price for the product
- to include customers / service users in the product development process
- to produce a multisensory and high-quality service

Content (course unit)

WHAT is the customer’s role in productisation of products?
WHY is the service experience important?
HOW to productise service?

Location and time

23.10.2018-12.12.2018

Exam schedules

Kirjatentti keskiviikko 28.11.2018 klo 8-10
1.uusinta maanantai 17.12 klo 9-11
2. uusinta : sovitaan opintojakson aloituskerralla

Tentittävä kirja; Juha Tuulaniemi 2011, Palvelumuotoilu.

Evaluation methods and criteria

Kirjatentti (yksilö) 20%
Yritysprojekti (tiimityö) 60%
Tiimin vertaisarviointi 20%
Innoevent (yksilö) hyväksytty suoritus

Assessment scale

0-5

Teaching methods

luennot
harjoitukset
tiimitehtävä (yritysprojekti)
kirjatentti
Innoevent -tapahtumaan osallisutminen

Learning materials

Tuulaniemi Juha 2011, Palvelumuotoilu.
Muu materiaali

Student workload

1op = 27h opiskelijan työtä
10 op = 270h opiskelijan työtä

kontaktitunnit 2. periodissa
tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 8-16 ja perjantaisin klo 8-11

HUOM. perjantaina 2.11 klo 8-15
Innoevent vko 45: 5.11-9.11.2018 klo 8-17

Muutokset mahdollisia.
Tiimin oman yritysprojektin aikataulu vaikuttaa ajankäyttöön. Käyttäjälähtöistä tietoa hankintaan yritysprojektin tavoitteiden mukaisesti eri menetelmiä käyttäen.

Completion alternatives

AHOT-osaamisen näyttö
(Hyvä Hot- järjestelmän kautta hakemus viimeistään 14.9.2018 mennessä)

Practical training and working life cooperation

Innoevent-tapahtuma
Tiimityönä yritysprojekti

International connections

Innoevent-tapahtumassa mahdollisuus osallistua KV-tiimiin.

Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija ei tunnista palvelumuotoilun käsitteistöä eikä tunne palvelumuotoilun menetelmiä niin, että osaisi käyttää niitä.

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija tunnistaa palvelumuotoilun käsitteistön ja osaa kuvata käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden.
Opiskelija tuntee erilaisia palvelumuotoilun menetelmiä ja käyttää niitä ohjatusti.
Opiskelija tarkastelee ja arvioi asioita omasta näkökulmastaan

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija jäsentää palvelumuotoilun käsitteen alaan liittyvänä ilmiönä ja osaa soveltaa sitä taloudellisesti kannattavan ja laadukkaan käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden suunnittelussa.
Opiskelija osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja sitoutuneesti noudattaen palvelualalle tärkeitä vaatimuksia.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Opiskelija ymmärtää palvelumuotoilun käsitteen ammatillisessa kontekstissa ja osaa soveltaa sekä analysoida sitä taloudellisesti kannattavan ja laadukkaan käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden suunnittelussa.
Opiskelija osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja sitoutuneesti oman palvelualan vaatimukset ja tarpeet huomioon ottaen

Go back to top of page