Skip to main content

Introduction to Field (10 cr)

Code: 8T00BB16-3009

General information


Enrolment period
01.08.2017 - 25.08.2017
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.08.2017 - 13.10.2017
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
8 cr
Virtual portion
2 cr
RDI portion
2 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Hospitality Management
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 70
Teachers
Eija Reunanen
Tuija Heikkilä
Marja-Liisa Timperi
Sami Salonen
Person in charge
Tuija Heikkilä
Course
8T00BB16

Objectives (course unit)

Students are able
- to build a conception of the field of business, its history, progress, and development
- to recognise the current challenges of nutrition, hygiene, and accommodation services by observing
- based on the above mentioned to build their own understanding of the development of the field of business

Content (course unit)

WHAT know-how is needed in the restaurant and service business today?
WHY is hospitality an essential part of the service?
HOW can I develop into a skilful customer servant?

Evaluation methods and criteria

Projektitehtävä (osuus arvioinnista 35 %)
Laskennan tentti (osuus arvioinnista 20 %)
Kestävän kehityksen tapahtuma (35 %)
Vertaisarviointi ja kirjallinen itsearviointi (10 % arvioinnista)
Asteikolla hyväksytty/hylätty arvioidaan:
Tiimityökalu-, liiketoiminta-, markkinointi ja palvelupolku- sekä
ympäristöpassitehtävät, lukupiiri sekä essee

Assessment scale

0-5

Teaching methods

Luennot
Harjoitukset
Tiimityöskentely
Esitykset
Yritysvierailut
Haastattelut, havainnoinnit
Tiedonhaun opetusta integroidaan opntojaksoon 6 h

Learning materials

Kirjallisuuustehtävän aineisto valitaan opintojakson alussa tiimeittäin.

Student workload

10 op *27 h = 270 tuntia opiskelijan työtä
Luennot ja lukujärjestyksen mukaiset harjoitukset 2 op
Essee 1 op
Laskennan tentti (Excel) 1 op
Projektitehtävä 2 op
Kirjallisuustehtävä 1 op
Tiimityökalu-, liiketoiminta-, markkinointi ja palvelupolku- sekä
ympäristöpassitehtävät, tapahtuma 3 op

Content scheduling

Opetus tiistaisin klo 9.00-16.00, keskiviikkoisin klo 8.00-16.00 ja perjantaisin klo 8.00-14.00 välillä. Itsenäistä työskentelyä on kontaktituntien välissä opintojaksototeutuksen mukaisesti.

Completion alternatives

AHOT: Suorituksena tentti ja haastattelu

Practical training and working life cooperation

Harjoitteluseminaari
Yritysvierailut
Projektitehtävä, jossa vuoropuhelu työelämän kanssa

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osaa tunnistaa ja määritellä toimialan erityispiirteitä.
Suoriutuu annetuista tehtävistä tiimityöskentelyn avulla.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Ottaa vastuun omasta toiminnastaan. Tunnistaa vuorovaikutustaitonsa.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osaa vertailla ja jäsentää asioita toimialan erilaisten yritysten kesken.
Osaa valita eri vaihtoehdoista sopivimman menettelytavan ja perustella valintansa.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osa yhdistää esille tuodut asiat ammatilliseen kontekstiin.
Osaa analysoida laaja-alaisesti toimialaa, toiminnan kehittämistarpeita ja yhdistelee asioita uudella tavalla.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta.

Go back to top of page