Introduction to Field (10 cr)
Code: 8T00BB16-3009
General information
- Enrolment period
- 01.08.2017 - 25.08.2017
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.08.2017 - 13.10.2017
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Local portion
- 8 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- RDI portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Hospitality Management
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 70
- Teachers
- Eija Reunanen
- Tuija Heikkilä
- Marja-Liisa Timperi
- Sami Salonen
- Person in charge
- Tuija Heikkilä
- Course
- 8T00BB16
Objectives (course unit)
Students are able
- to build a conception of the field of business, its history, progress, and development
- to recognise the current challenges of nutrition, hygiene, and accommodation services by observing
- based on the above mentioned to build their own understanding of the development of the field of business
Content (course unit)
WHAT know-how is needed in the restaurant and service business today?
WHY is hospitality an essential part of the service?
HOW can I develop into a skilful customer servant?
Evaluation methods and criteria
Projektitehtävä (osuus arvioinnista 35 %)
Laskennan tentti (osuus arvioinnista 20 %)
Kestävän kehityksen tapahtuma (35 %)
Vertaisarviointi ja kirjallinen itsearviointi (10 % arvioinnista)
Asteikolla hyväksytty/hylätty arvioidaan:
Tiimityökalu-, liiketoiminta-, markkinointi ja palvelupolku- sekä
ympäristöpassitehtävät, lukupiiri sekä essee
Assessment scale
0-5
Teaching methods
Luennot
Harjoitukset
Tiimityöskentely
Esitykset
Yritysvierailut
Haastattelut, havainnoinnit
Tiedonhaun opetusta integroidaan opntojaksoon 6 h
Learning materials
Kirjallisuuustehtävän aineisto valitaan opintojakson alussa tiimeittäin.
Student workload
10 op *27 h = 270 tuntia opiskelijan työtä
Luennot ja lukujärjestyksen mukaiset harjoitukset 2 op
Essee 1 op
Laskennan tentti (Excel) 1 op
Projektitehtävä 2 op
Kirjallisuustehtävä 1 op
Tiimityökalu-, liiketoiminta-, markkinointi ja palvelupolku- sekä
ympäristöpassitehtävät, tapahtuma 3 op
Content scheduling
Opetus tiistaisin klo 9.00-16.00, keskiviikkoisin klo 8.00-16.00 ja perjantaisin klo 8.00-14.00 välillä. Itsenäistä työskentelyä on kontaktituntien välissä opintojaksototeutuksen mukaisesti.
Completion alternatives
AHOT: Suorituksena tentti ja haastattelu
Practical training and working life cooperation
Harjoitteluseminaari
Yritysvierailut
Projektitehtävä, jossa vuoropuhelu työelämän kanssa
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa tunnistaa ja määritellä toimialan erityispiirteitä.
Suoriutuu annetuista tehtävistä tiimityöskentelyn avulla.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Ottaa vastuun omasta toiminnastaan. Tunnistaa vuorovaikutustaitonsa.
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa vertailla ja jäsentää asioita toimialan erilaisten yritysten kesken.
Osaa valita eri vaihtoehdoista sopivimman menettelytavan ja perustella valintansa.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osa yhdistää esille tuodut asiat ammatilliseen kontekstiin.
Osaa analysoida laaja-alaisesti toimialaa, toiminnan kehittämistarpeita ja yhdistelee asioita uudella tavalla.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta.