Skip to main content

Superior’s Toolbox (10 cr)

Code: 8T00BB21-3004

General information


Enrolment period
01.10.2015 - 18.01.2016
Registration for the implementation has ended.
Timing
21.01.2016 - 13.02.2016
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
2 cr
Virtual portion
8 cr
RDI portion
4 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Satu Kylmälä
Mikael Lindell
Tuula Niemi
Person in charge
Satu Kylmälä
Course
8T00BB21

Objectives (course unit)

Students are able
- to recruit and orientate employees
- to guide employees to operate in accordance with the objectives of the work community
- to plan, analyse and develope practical HRM

Content (course unit)

WHICH instruments are needed in the superior´s toolbox?
WHY is human resource management so important for the superior?
HOW to operate as a superior according to the laws and regulations?

Evaluation methods and criteria

Työlainsäädännön tentti 25%
Sisäiseen laskentaan littyvä tehtävä 25%
Kehittämistehtävä 50% (kirjareferaatti 20%, projekti 30%)

Teaching methods

- luennot, itsenäinen työskentely, ryhmätyöskentely, esitykset

Learning materials

Löytyvät Tabulasta Esimiehen työkalupakki-toteutukselta

Student workload

27 h / opintopiste, tarkempi erittely Tabulan toteutuksella

Content scheduling

Ennakkotehtävä tammikuun alussa 2016
21.1. 2016 Orientointi opintojaksoon, esimiestyö
22.1. 2016 Talouden johtaminen ja budjetointi
23.1.2016 Työlainsäädäntö
11.2.2016 Työlainsäädäntö jtk.
12.2.2016 Kehittämisprojektien ja kirjareferaattien käsittely
13.2. 2016 Talouden johtaminen ja budjetointi, tunnuslukutehtävän purku, työlainsäädännön tentti

Completion alternatives

Osaamisen näyttö ohjeistetaan erikseen, yhteys Satu Kylmälä

Practical training and working life cooperation

Kehittämisprojektit tehdään työelämäyhteistyössä

International connections

Kirjareferaatit englanninkielisistä kirjoista

Further information

Osaamisen näyttö ohjeistetaan erikseen, yhteys Satu Kylmälä, eri osa-alueiden arviointikriteerit löytyvät Tabulan materiaaleista

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Tiedostaa liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen tärkeyden.
Tietää mitä on henkilöstöjohtaminen ja mitä siihen liittyy.
Tiedostaa henkilöstöjohtamisen välineitä ja henkilöstön kehittämisen merkityksen.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Ymmärtää liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen tärkeyden.
Osaa toteuttaa henkilöstöjohtamista erilaisilla välineillä.
Ymmärtää henkilöstöjohtamisessa motivoinnin ja henkilöstön kehittämisen merkityksen

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osaa laatia liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen suunnitelman.
Osaa toteuttaa henkilöstöjohtamista erilaisilla välineillä kannattavasti ja resurssit huomioiden. Osaa ottaa henkilöstöjohtamisessa huomioon motivoinnin ja henkilöstön kehittämisen tärkeyden. Osaa analysoida tekemiensä päätösten vaikutusta työyhteisöön.

Go back to top of page