Skip to main content

Introduction to Field (10 cr)

Code: 8T00BB16-3006

General information


Enrolment period
01.08.2015 - 13.09.2015
Registration for the implementation has ended.
Timing
25.08.2015 - 09.10.2015
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
8 cr
Virtual portion
2 cr
RDI portion
2 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Tuija Ylä-Viteli
Riitta Brännare
Tuija Heikkilä
Person in charge
Tuija Heikkilä
Course
8T00BB16

Objectives (course unit)

Students are able
- to build a conception of the field of business, its history, progress, and development
- to recognise the current challenges of nutrition, hygiene, and accommodation services by observing
- based on the above mentioned to build their own understanding of the development of the field of business

Content (course unit)

WHAT know-how is needed in the restaurant and service business today?
WHY is hospitality an essential part of the service?
HOW can I develop into a skilful customer servant?

Evaluation methods and criteria

Kirjalllisuustehtävä (osuus arvioinnista 15%)
Yritysanalyysi (osuus arvioinnista 15%)
Palvelupolku (osuus arvioinnista 10 %)
Kestävän kehityksen tehtävät (osuus arvioinidsta 10%)
Tentti (osuus arvioinnista 20 %)
Urapolun visualisointi suoritettu
Tiimityöskentely:Vertaisarviointi ja kirjallinen itsearviointi (30 % arvioinnista)
Työelämä tutuksi: osallistuminen

Teaching methods

luennot
tiimityöskentely
esitykset
yritysvierailut
tiedonhaku (haastattelut, havainnoinnit, sosiaalinen media)

Learning materials

Kirjallisuuustehtävän aineisto valitaan opintojakson alussa tiimeittäin.
Tentti kirjallisuus ilmoitetaan opintojakson alussa.

Student workload

10 op *27 h = 270 tuntia opiskelijan työtä
Kirjallisuus 1,5 op
Tiimityöskentely 1,5 op
Yritysanalyysi 1,5 op
Palvelupolku 1 op
Kestävän kehityksen tehtävä 1 op
Tentti 2op
Urapolku ja työelämä tutuksi (ydinosaamiset, harjoittelu-, KV-kokemukset) 1,5 op

Content scheduling

Opetus tiistaisin klo 9.00-16.30, keskiviikkoisin klo 8.00-11.00 ja perjantaisin klo 8.00-16.30 välillä. Itsenäistä työskentelyä kontaktituntien välissä opintojaksototeutuksen mukaisesti.

Completion alternatives

AHOT

Practical training and working life cooperation

harjoitteluseminaari
yritysvierailut
projektit

Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Ei tunnista alan erityispiirteitä.
Ei suoriudu annetuista tehtävistä.
Ei osaa antaa tai ottaa vastaan palautetta. Ei ota vastuuta omasta toiminnastaan.
Ei tunnista omia vuorovaikutustaitojaan.

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osaa tunnistaa ja määritellä toimialan erityispiirteitä.
Suoriutuu annetuista tehtävistä tiimityöskentelyn avulla.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Ottaa vastuun omasta toiminnastaan. Tunnistaa vuorovaikutustaitonsa.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osaa vertailla ja jäsentää asioita toimialan erilaisten yritysten kesken.
Osaa valita eri vaihtoehdoista sopivimman menettelytavan ja perustella valintansa.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osa yhdistää esille tuodut asiat ammatilliseen kontekstiin.
Osaa analysoida laaja-alaisesti toimialaa, toiminnan kehittämistarpeita ja yhdistelee asioita uudella tavalla.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta.

Go back to top of page