Introduction to Field (10 cr)
Code: 8T00BB16-3006
General information
- Enrolment period
- 01.08.2015 - 13.09.2015
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 25.08.2015 - 09.10.2015
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Local portion
- 8 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- RDI portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
- Teachers
- Tuija Ylä-Viteli
- Riitta Brännare
- Tuija Heikkilä
- Person in charge
- Tuija Heikkilä
- Course
- 8T00BB16
Objectives (course unit)
Students are able
- to build a conception of the field of business, its history, progress, and development
- to recognise the current challenges of nutrition, hygiene, and accommodation services by observing
- based on the above mentioned to build their own understanding of the development of the field of business
Content (course unit)
WHAT know-how is needed in the restaurant and service business today?
WHY is hospitality an essential part of the service?
HOW can I develop into a skilful customer servant?
Evaluation methods and criteria
Kirjalllisuustehtävä (osuus arvioinnista 15%)
Yritysanalyysi (osuus arvioinnista 15%)
Palvelupolku (osuus arvioinnista 10 %)
Kestävän kehityksen tehtävät (osuus arvioinidsta 10%)
Tentti (osuus arvioinnista 20 %)
Urapolun visualisointi suoritettu
Tiimityöskentely:Vertaisarviointi ja kirjallinen itsearviointi (30 % arvioinnista)
Työelämä tutuksi: osallistuminen
Teaching methods
luennot
tiimityöskentely
esitykset
yritysvierailut
tiedonhaku (haastattelut, havainnoinnit, sosiaalinen media)
Learning materials
Kirjallisuuustehtävän aineisto valitaan opintojakson alussa tiimeittäin.
Tentti kirjallisuus ilmoitetaan opintojakson alussa.
Student workload
10 op *27 h = 270 tuntia opiskelijan työtä
Kirjallisuus 1,5 op
Tiimityöskentely 1,5 op
Yritysanalyysi 1,5 op
Palvelupolku 1 op
Kestävän kehityksen tehtävä 1 op
Tentti 2op
Urapolku ja työelämä tutuksi (ydinosaamiset, harjoittelu-, KV-kokemukset) 1,5 op
Content scheduling
Opetus tiistaisin klo 9.00-16.30, keskiviikkoisin klo 8.00-11.00 ja perjantaisin klo 8.00-16.30 välillä. Itsenäistä työskentelyä kontaktituntien välissä opintojaksototeutuksen mukaisesti.
Completion alternatives
AHOT
Practical training and working life cooperation
harjoitteluseminaari
yritysvierailut
projektit
Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Ei tunnista alan erityispiirteitä.
Ei suoriudu annetuista tehtävistä.
Ei osaa antaa tai ottaa vastaan palautetta. Ei ota vastuuta omasta toiminnastaan.
Ei tunnista omia vuorovaikutustaitojaan.
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa tunnistaa ja määritellä toimialan erityispiirteitä.
Suoriutuu annetuista tehtävistä tiimityöskentelyn avulla.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Ottaa vastuun omasta toiminnastaan. Tunnistaa vuorovaikutustaitonsa.
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa vertailla ja jäsentää asioita toimialan erilaisten yritysten kesken.
Osaa valita eri vaihtoehdoista sopivimman menettelytavan ja perustella valintansa.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osa yhdistää esille tuodut asiat ammatilliseen kontekstiin.
Osaa analysoida laaja-alaisesti toimialaa, toiminnan kehittämistarpeita ja yhdistelee asioita uudella tavalla.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta.