Superior’s Toolbox (10 cr)
Code: 8T00BB21-3002
General information
- Enrolment period
- 02.12.2014 - 31.12.2014
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.01.2015 - 08.03.2015
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Local portion
- 2 cr
- Virtual portion
- 8 cr
- RDI portion
- 4 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
Objectives (course unit)
Students are able
- to recruit and orientate employees
- to guide employees to operate in accordance with the objectives of the work community
- to plan, analyse and develope practical HRM
Content (course unit)
WHICH instruments are needed in the superior´s toolbox?
WHY is human resource management so important for the superior?
HOW to operate as a superior according to the laws and regulations?
Exam schedules
Työlainsäädännön tentti 12.2. klo 18.30 alkaen
Evaluation methods and criteria
Työlainsäädännön tentti 25%
Sisäiseen laskentaan littyvä tehtävä 25%
Kehittämistehtävä 50% (kirjareferaatti 20%, projekti 30%)
Assessment scale
0-5
Teaching methods
- luennot, itsenäinen työskentely, ryhmätyöskentely, esitykset
Learning materials
Löytyvät Tabulasta Esimiehen työkalupakki-toteutukselta
Student workload
27 h / opintopiste, tarkempi erittely Tabulan toteutuksella
Content scheduling
Ennakkotehtävä
22.1. Orientointi opintojaksoon
23.1. Budjetointi ja henkilöstömenot
24.1. Työlainsäädäntö ja työvuorosuunnittelu
Vko
vko
12.2. Työlainsäädäntö ja työvuorosuunnittelu jtk.
13.2. Henkilöstöjohtamisen teemat
14.2. Kirjareferaatit
Jälkitehtävä kehittämisprojektista
Completion alternatives
Osaamisen näyttö ohjeistetaan erikseen, yhteys Satu Kylmälä
Practical training and working life cooperation
Kehittämisprojektit tehdään työelämäyhteistyössä
International connections
Kirjareferaatit englanninkielisistä kirjoista
Further information
Osaamisen näyttö ohjeistetaan erikseen, yhteys Satu Kylmälä, eri osa-alueiden arviointikriteerit löytyvät Tabulan materiaaleista
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Tiedostaa liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen tärkeyden.
Tietää mitä on henkilöstöjohtaminen ja mitä siihen liittyy.
Tiedostaa henkilöstöjohtamisen välineitä ja henkilöstön kehittämisen merkityksen.
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Ymmärtää liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen tärkeyden.
Osaa toteuttaa henkilöstöjohtamista erilaisilla välineillä.
Ymmärtää henkilöstöjohtamisessa motivoinnin ja henkilöstön kehittämisen merkityksen
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa laatia liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen suunnitelman.
Osaa toteuttaa henkilöstöjohtamista erilaisilla välineillä kannattavasti ja resurssit huomioiden. Osaa ottaa henkilöstöjohtamisessa huomioon motivoinnin ja henkilöstön kehittämisen tärkeyden. Osaa analysoida tekemiensä päätösten vaikutusta työyhteisöön.