Skip to main content

Superior’s Toolbox (10 cr)

Code: 8T00BB21-3002

General information


Enrolment period
02.12.2014 - 31.12.2014
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.01.2015 - 08.03.2015
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
2 cr
Virtual portion
8 cr
RDI portion
4 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Satu Kylmälä
Sami Salonen
Mikael Lindell
Person in charge
Satu Kylmälä
Course
8T00BB21

Objectives (course unit)

Students are able
- to recruit and orientate employees
- to guide employees to operate in accordance with the objectives of the work community
- to plan, analyse and develope practical HRM

Content (course unit)

WHICH instruments are needed in the superior´s toolbox?
WHY is human resource management so important for the superior?
HOW to operate as a superior according to the laws and regulations?

Exam schedules

Työlainsäädännön tentti 12.2. klo 18.30 alkaen

Evaluation methods and criteria

Työlainsäädännön tentti 25%
Sisäiseen laskentaan littyvä tehtävä 25%
Kehittämistehtävä 50% (kirjareferaatti 20%, projekti 30%)

Assessment scale

0-5

Teaching methods

- luennot, itsenäinen työskentely, ryhmätyöskentely, esitykset

Learning materials

Löytyvät Tabulasta Esimiehen työkalupakki-toteutukselta

Student workload

27 h / opintopiste, tarkempi erittely Tabulan toteutuksella

Content scheduling

Ennakkotehtävä
22.1. Orientointi opintojaksoon
23.1. Budjetointi ja henkilöstömenot
24.1. Työlainsäädäntö ja työvuorosuunnittelu
Vko
vko
12.2. Työlainsäädäntö ja työvuorosuunnittelu jtk.
13.2. Henkilöstöjohtamisen teemat
14.2. Kirjareferaatit
Jälkitehtävä kehittämisprojektista

Completion alternatives

Osaamisen näyttö ohjeistetaan erikseen, yhteys Satu Kylmälä

Practical training and working life cooperation

Kehittämisprojektit tehdään työelämäyhteistyössä

International connections

Kirjareferaatit englanninkielisistä kirjoista

Further information

Osaamisen näyttö ohjeistetaan erikseen, yhteys Satu Kylmälä, eri osa-alueiden arviointikriteerit löytyvät Tabulan materiaaleista

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Tiedostaa liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen tärkeyden.
Tietää mitä on henkilöstöjohtaminen ja mitä siihen liittyy.
Tiedostaa henkilöstöjohtamisen välineitä ja henkilöstön kehittämisen merkityksen.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Ymmärtää liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen tärkeyden.
Osaa toteuttaa henkilöstöjohtamista erilaisilla välineillä.
Ymmärtää henkilöstöjohtamisessa motivoinnin ja henkilöstön kehittämisen merkityksen

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osaa laatia liikeidean mukaisen henkilöstöjohtamisen suunnitelman.
Osaa toteuttaa henkilöstöjohtamista erilaisilla välineillä kannattavasti ja resurssit huomioiden. Osaa ottaa henkilöstöjohtamisessa huomioon motivoinnin ja henkilöstön kehittämisen tärkeyden. Osaa analysoida tekemiensä päätösten vaikutusta työyhteisöön.

Go back to top of page