Ala tutuksi ! (10 cr)
Code: 8T00BB16-3002
General information
- Enrolment period
- 29.07.2013 - 22.08.2013
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 26.08.2013 - 23.10.2013
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Local portion
- 8 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 3 - 70
- Degree programmes
- Degree Programme in Service Management, students who began in 2013 or earlier
- Degree Programme in Hotel and Restaurant Management, students who began in 2013 or earlier
- Teachers
- Tuija Ylä-Viteli
- Arja Luiro
- Pirkko Timonen
- Eija Reunanen
- Satu Kylmälä
- Jaana Sahlsten
- Kati Ehrola
- Tuija Heikkilä
- Hannele Timola
- Mikael Lindell
- Person in charge
- Tuija Heikkilä
- Course
- 8T00BB16
Objectives (course unit)
Students are able
- to build a conception of the field of business, its history, progress, and development
- to recognise the current challenges of nutrition, hygiene, and accommodation services by observing
- based on the above mentioned to build their own understanding of the development of the field of business
Content (course unit)
WHAT know-how is needed in the restaurant and service business today?
WHY is hospitality an essential part of the service?
HOW can I develop into a skilful customer servant?
Exam schedules
4.10.2013
Evaluation methods and criteria
- Aktiivisuus, tekeminen ja osallistuminen 20%
- Opiskelijan oman urapolun visualisointi 20%
- Tentti 20%
- Tapahtuma ja yritysyhteistyö 40 %
Vertaisarviointi
tiimityöskentely
yritysyhteistyö
haasteet ja kehittämistarpeet
verkostoituminen työelämään
Assessment scale
0-5
Teaching methods
luennot
tiimityöskentely
esitykset
tentti
blogikirjoitus
yritysvierailut
tiedonhaku (haastattelut, havainnoinnit, sosiaalinen media)
Student workload
10 op *27 h = 270 tuntia opiskelijan työtä
Luennot 1 op
Tiimityöskentely 4 op
Valmennus 1 op
Tenttiin valmistautuminen 2 op
Urapolun visualisointi 2 op
Content scheduling
Opetus maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8-14 välillä (joinakin kertoina klo 8-17). Itsenäistä työskentelyä kontaktituntien välissä kurssitoteutuksen mukaisesti.
Completion alternatives
AHOT
Practical training and working life cooperation
harjoitteluseminaari
yritysvierailut
tapahtuma
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa tunnistaa ja määritellä toimialan erityispiirteitä.
Suoriutuu annetuista tehtävistä tiimityöskentelyn avulla.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Ottaa vastuun omasta toiminnastaan. Tunnistaa vuorovaikutustaitonsa.
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa vertailla ja jäsentää asioita toimialan erilaisten yritysten kesken.
Osaa valita eri vaihtoehdoista sopivimman menettelytavan ja perustella valintansa.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osa yhdistää esille tuodut asiat ammatilliseen kontekstiin.
Osaa analysoida laaja-alaisesti toimialaa, toiminnan kehittämistarpeita ja yhdistelee asioita uudella tavalla.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta.