Skip to main content

International Cuisine (5 cr)

Code: V672-11-2001

General information


Enrolment period
29.07.2012 - 21.10.2012
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.01.2013 - 10.03.2013
Implementation has ended.
Credits
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
12 - 24
Teachers
Arja Luiro
Riitta Brännare
Person in charge
Riitta Brännare
Course
V672-11

Objectives (course unit)

Opiskelija tutustuu eri alueiden/maiden tapa- ja ruokakulttuureihin. Hän laajentaa tietojaan löytääkseen eri alueille yhteisiä työtapoja ja -menetelmiä sekä ymmärtää kulttuurikohtaiset erot. Opiskelija ymmärtää eri alueiden matkailuvetovoimatekijät.

Content (course unit)

V672-9 International Cuisine
5 ECTS credits

Type of course
Elective

Level of course
Elective studies

Objective of course
Students become acquainted with manners and food culture in different regions or countries. Students deepen their knowledge to find mutual methods and processes in regional cuisine and to understand cultural differences.

Course contents
Habits, food and drinking cultures in some countries of Europe, Asia and America

Teaching methods
-orientation lectures
-lectures by experts
-practical assignments
-independent information search

Assessment methods
-active participation in lectures
-practical exercises
-assignments
-portfolio
-exam

Prerequisities
No prerequities

Name of lecturer
Mr. Sami Salonen and other lecturers

Year of study
Second or third year

Semester
Spring

Language of instruction
English

Exam schedules

Ti 5.3.2013 12.15-15.30

Assessment methods and criteria

- ammatillinen osallistuminen 40 %
- matkapaketti 20 %
- henkilökohtainen tehtävä ja tentti 40 %

Assessment scale

0-5

Teaching methods

lähiopetus|esitelmät|yhteistoiminnallinen oppiminen|harjoitukset|tentti

Learning materials

Sovitaan opintojakson aloituskerralla

Student workload

Lähiopetus 64 h
Itsenäinen työskentely 71 h

Content scheduling

Ti 8.1.2013 12.15-15.30 Opintojakson aloitus, tehtävät, käsitteet ym. RB, AL
Pe 11.1.2013 8.15-15.30 Ruoka ja viini
Ti 15.1.2013 12.15-15.30 Matkapaketin tekeminen/ohjaus
Pe 18.1.2013 8.15-15.30 Matkapaketin tekeminen/ryhmän kesken
Ti 22.1.2013 12.15-15.30 Matkapaketin tekeminen/ryhmän kesken
Pe 25.1.2013 8.15-15.30 Ruoka ja viini
Ti 29.1.2013 12.15-15.30 Matkapaketit valmiina, esittely ohjaajille ryhmittäin erillisen aikataulun mukaisesti
Pe 1.2.2013 8.15-15.30 Matkapaketti/opiskelijaryhmä, teoria + keittiö, RB, AL
Pe 15.2.2013 8.15-15.30 Matkapaketti/opiskelijaryhmä, teoria + keittiö, RB, AL
Pe 22.2.2013 8.15-15.30 Matkapaketti/opiskelijaryhmä, teoria + keittiö, RB, AL
Ti 5.3.2013 12.15-15.30 Tentti, palaute opintojaksosta
Pe 8.3.2013 8.15-15.30 Matkapaketti/opiskelijaryhmä, teoria + keittiö, RB, AL

Completion alternatives

Ei ole

Further information

Ajankohta
Periodi 3: tiistai-iltapäivät ja perjantait koko päivän

Esitiedot
Ei esitietoja

Oppimistavoitteet
Opiskelija tutustuu eri alueiden/maiden tapa- ja ruokakulttuureihin
Hän laajentaa tietojaan löytääkseen eri alueille yhteisiä työtapoja ja -menetelmiä sekä ymmärtää kulttuurikohtaiset erot
Hän oppii käyttämään elämyskolmiota matkatuotteen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Toteutustapa
Nuorisoaste (päivä)

Tieto virtuaalisuudesta opiskelijalle
1 op

Opintojakson toteutukselta kerätään palautetta
Opintojaksopalautejärjestelmän kautta

Go back to top of page