International Cuisine (5 cr)
Code: V672-11-2001
General information
- Enrolment period
- 29.07.2012 - 21.10.2012
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.01.2013 - 10.03.2013
- Implementation has ended.
- Credits
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 12 - 24
Objectives (course unit)
Opiskelija tutustuu eri alueiden/maiden tapa- ja ruokakulttuureihin. Hän laajentaa tietojaan löytääkseen eri alueille yhteisiä työtapoja ja -menetelmiä sekä ymmärtää kulttuurikohtaiset erot. Opiskelija ymmärtää eri alueiden matkailuvetovoimatekijät.
Content (course unit)
V672-9 International Cuisine
5 ECTS credits
Type of course
Elective
Level of course
Elective studies
Objective of course
Students become acquainted with manners and food culture in different regions or countries. Students deepen their knowledge to find mutual methods and processes in regional cuisine and to understand cultural differences.
Course contents
Habits, food and drinking cultures in some countries of Europe, Asia and America
Teaching methods
-orientation lectures
-lectures by experts
-practical assignments
-independent information search
Assessment methods
-active participation in lectures
-practical exercises
-assignments
-portfolio
-exam
Prerequisities
No prerequities
Name of lecturer
Mr. Sami Salonen and other lecturers
Year of study
Second or third year
Semester
Spring
Language of instruction
English
Exam schedules
Ti 5.3.2013 12.15-15.30
Assessment methods and criteria
- ammatillinen osallistuminen 40 %
- matkapaketti 20 %
- henkilökohtainen tehtävä ja tentti 40 %
Assessment scale
0-5
Teaching methods
lähiopetus|esitelmät|yhteistoiminnallinen oppiminen|harjoitukset|tentti
Learning materials
Sovitaan opintojakson aloituskerralla
Student workload
Lähiopetus 64 h
Itsenäinen työskentely 71 h
Content scheduling
Ti 8.1.2013 12.15-15.30 Opintojakson aloitus, tehtävät, käsitteet ym. RB, AL
Pe 11.1.2013 8.15-15.30 Ruoka ja viini
Ti 15.1.2013 12.15-15.30 Matkapaketin tekeminen/ohjaus
Pe 18.1.2013 8.15-15.30 Matkapaketin tekeminen/ryhmän kesken
Ti 22.1.2013 12.15-15.30 Matkapaketin tekeminen/ryhmän kesken
Pe 25.1.2013 8.15-15.30 Ruoka ja viini
Ti 29.1.2013 12.15-15.30 Matkapaketit valmiina, esittely ohjaajille ryhmittäin erillisen aikataulun mukaisesti
Pe 1.2.2013 8.15-15.30 Matkapaketti/opiskelijaryhmä, teoria + keittiö, RB, AL
Pe 15.2.2013 8.15-15.30 Matkapaketti/opiskelijaryhmä, teoria + keittiö, RB, AL
Pe 22.2.2013 8.15-15.30 Matkapaketti/opiskelijaryhmä, teoria + keittiö, RB, AL
Ti 5.3.2013 12.15-15.30 Tentti, palaute opintojaksosta
Pe 8.3.2013 8.15-15.30 Matkapaketti/opiskelijaryhmä, teoria + keittiö, RB, AL
Completion alternatives
Ei ole
Further information
Ajankohta
Periodi 3: tiistai-iltapäivät ja perjantait koko päivän
Esitiedot
Ei esitietoja
Oppimistavoitteet
Opiskelija tutustuu eri alueiden/maiden tapa- ja ruokakulttuureihin
Hän laajentaa tietojaan löytääkseen eri alueille yhteisiä työtapoja ja -menetelmiä sekä ymmärtää kulttuurikohtaiset erot
Hän oppii käyttämään elämyskolmiota matkatuotteen suunnittelussa ja toteutuksessa.
Toteutustapa
Nuorisoaste (päivä)
Tieto virtuaalisuudesta opiskelijalle
1 op
Opintojakson toteutukselta kerätään palautetta
Opintojaksopalautejärjestelmän kautta